Vluchtelingen uit Afghanistan worden op een marineterrein opgevangen.
Volledig scherm
Vluchtelingen uit Afghanistan worden op een marineterrein opgevangen. © Evert Elzinga

Reacties op Afghaanse vluchtelingen: ‘Dit houden we niet vol’

Gebruik je maagzuurremmers bij te veel of te weinig maagzuur? Dat maakt verschil. En het is niet voor iedereen vanzelfsprekend dat Nederland Afghaanse vluchtelingen opneemt: dit zijn de onderwerpen die lezers bezighouden naar aanleiding van het nieuws. Hieronder alle brieven die in de krant van vrijdag 27 augustus verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

11 reacties

 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Ik lees in de reacties vooral vragen en opmerkingen over de huisvesting van de vluchtelingen en daar hebben we gelijk het grootste probleem. Er zijn ook nog eens 11.000 statushouders die gehuisvest moeten worden en vergeet dan vooral niet al die tienduizenden Nederlanders die ook nog op lijsten staan als woning zoekende. Het huisvestingsprobleem zal de komende jaren zo niet opgelost worden en dat zal ook een reden kunnen zijn dat het draagvlak voor vluchtelingen verder af brokkelt Jan de Koomen
 • E. Bergshoeff

  2 jaar geleden
  @Louis Frank, je slaat de spijker op z'n kop.
 • E Bakker

  2 jaar geleden
  @ Marco S.: volledig mee eens, zeer goed verwoord.
 • Nagel

  2 jaar geleden
  Yoshua Kreukniet, Je bedoelt kamp Zeist onder de rook van Huis ter Heide en Bos en Duin?
 • Yoshua Kreukniet

  2 jaar geleden
  Wim Nagel, De vluchtelingen zijn ondergebracht in het meest dure en exclusieve stukje Nederland. Villa dorpen Huis ter Heide met het daar aan vastliggende Bosch en Duin zijn beslist niet goedkoper dan Blaricum of Wassenaar. Huizen van rond de 5 miljoen staan om de opvanglocatie gebouwd. Je klacht is ongefundeerd, wanneer je stelt dat er geen opvanglocatie zou zijn tussen de buitengewoon vermogende Nederlanders en hun miljoenen villa's.
 1. Reacties op NOS Sport: ‘Als ik Tom Egbers en Janke Dekker was, ging ik met pensioen’
  27

  Reacties op NOS Sport: ‘Als ik Tom Egbers en Janke Dekker was, ging ik met pensioen’

  ‘Ga een huisje in Frankrijk opknappen, groentetuin erbij. Geen stress meer, lekker samen genieten buiten de gekte van de tv-wereld ’ en ‘Zet Edith Schippers en Mark Rutte eens tegen Caroline van der Plas, Geert Wilders en Joost Eerdmans en je krijgt een heel ander debat’: Dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 14 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.