Thierry Baudet (FvD) tijdens het debat in de Tweede Kamer over het eindverslag van de informateur.
Volledig scherm
Thierry Baudet (FvD) tijdens het debat in de Tweede Kamer over het eindverslag van de informateur. © ANP

Reacties op afsplitsing FvD: 'Een klap in het gezicht van de kiezer'

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 14 mei in de krant verschenen over onder meer rekeningrijden, de afsplitsing van de FvD en de GGD. 

13 reacties

 • YvRe vd Borden

  2 maanden geleden
  In Frankrijk zeggen ze 'Een baudet stoot zich nooit twee keer aan dezelfde steen. Nou deze ezel ( dat is baudet op zijn Frans ) dus duidelijk wel.
 • R Jansen

  2 maanden geleden
  Beste G. van Leeuwen, Veldhoven. Ik denk niet dat u het begrijpt. Inkomsten uit autorijden kan goed via de accijns (even los van de hoogte). Door elektrisch te gaan rijden vallen deze inkomsten weg, op elektriciteit kan geen accijns worden berekend en moet een alternatief worden aangesproken: betalen per gereden kilometer is eerijker en betalen naar gebruik.
 • Willem Willem Wolters

  2 maanden geleden
  Wat een lachertje zeg. Hij zet zich volkomen voor …
 • theo jansen

  2 maanden geleden
  Deze afsplitsing is jammer maar toch anders dan die afspliting van JA21.Die laatste ging over vermeende standpunten over anti- http://semitisme.De afscheiding van Wybren meer over stijl en mag het een onsje minder zijn?In ieder geval zal de VVD geen garen spinnen : die hebben nu andere problemen
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Hans Laats. Thierry Baudet "De Uil van Minerva" verliest zijn veren en zal vallen als een baksteen. Het sprookje van Thierry gaat uit door zijn onbezonnen gedrag en geen enkel neemt hem serieus. De lavendel verwelken en uitgedroogd.