Voormalig demissionair minister Kaag op een diplomatieke missie in Qatar om de taliban te bewegen Nederlandse helpers te laten gaan.
Volledig scherm
Voormalig demissionair minister Kaag op een diplomatieke missie in Qatar om de taliban te bewegen Nederlandse helpers te laten gaan. © AFP

Reacties op aftreden Kaag: ‘Dank je wel voor je morele besef, dat biedt hoop’

‘Ouderen worden net zo hard geraakt door de woningmarkt als jongeren’, en ‘kinderen moeten weer leren hoe het is om op je donder te krijgen’: dit zijn enkele van de onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder staan alle brieven die in de krant van zaterdag 18 september verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

10 reacties

 • Piet Moenen

  1 maand geleden
  Hier onder al gezegd... Kaag en/of haar voorganger faalt. Ze stapt op een laat een ander de puinhoop opruimen. Dat is in mij open geen verantwoording nemen, er zit geen enkele consequenties aan verbonden alleen dat ze meer vrije tijd heeft. Wacht geld en natuurlijk "Functie Elders".
 • Jos van Zand

  1 maand geleden
  De regering gaat er gewoon komen, Kaag en Hoekstra zien die peilingen ook. Bij nieuwe verkiezingen weten zij ook dat zij zetels inleveren. Of hoopt Kaag wat zij nu gedaan heb, dat zij hierdoor zetels wint.
 • Rick van Wijk

  1 maand geleden
  Mevrouw K (Z)aag en Mevrouw Bijleveld worden wel ergens burgemeester van één of ander klein gehucht.
 • hans meijer

  1 maand geleden
  Het is triest dat veel Afghanen die Nederland hebben geholpen, achter moesten blijven. De reden is niet alleen Kaag maar ook de angst van VVD en CDA om deze mensen onderdak te bieden, bang dat daardoor stemmers weglopen naar PVV en FvD. Het buitenlandbeleid is op deze manier gegijzeld door ver rechts.
 • R. Moermans

  1 maand geleden
  Ik begrijp (deels) de kritiek op Rutte, maar Kaag is zo glad als een aal en giga autoritair. Prima voor buitenlanlands beleid, maar gif voor binnenlandse politiek. Egocentrisch, (zoals veel politici) en duidelijk partijbelang voor landsbelang. En denken jullie echt dat de toeslagen affaire niet was voorgevallen als Rutte geen premier was geweest ? Lol...