Op 17 maart vorig jaar klapten we nog voor de zorg, inmiddels worstelen ziekenhuizen met het verbale geweld van corona-ontkenners.
Volledig scherm
Op 17 maart vorig jaar klapten we nog voor de zorg, inmiddels worstelen ziekenhuizen met het verbale geweld van corona-ontkenners. © Hollandse Hoogte / Ramon van Fly

Reacties op agressieve corona-ontkenners: ‘Geef pas zorg als ze zich gedragen’

Moeten verbaal agressieve corona-ontkenners in dezelfde ziekenhuizen liggen als gevaccineerden? En de resultaatrijke inspanningen van de Paralympiërs: dat zijn de onderwerpen die lezers bezighouden naar aanleiding van het nieuws. Hieronder de brieven die in de krant van donderdag 26 augustus verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

32 reacties

 • de Kooker

  2 jaar geleden
  @John Carey. Ik ben 2x gevaccineerd. Hou me aan alle maatregelen. Ik ontsmet altijd mijn handen. Draag altijd een mondkapje. Laat de boodschappen altijd thuis bezorgen. Ik houd altijd afstand, maar het punt is dat die ontkenners daar maling aan hebben en voor je het weet ben je dan toch besmet door zo'n ontkenner. Heeft u daar wel eens aan gedacht?
 • Piet Kluskens

  2 jaar geleden
  Opnieuw verkiezing houden!!
 • John Carey

  2 jaar geleden
  Denk ook na, hoe kunnen die gevaccineerd zijn toch besmet raken? Omdat zij denken ik ben gevaccineerd en bent veilig. Veel hebben nog steeds niet door dat zij toch besmet kunnen worden, dus veel gevaccineerde houden zich dan niet echt aan die maatregelen. Geen afstand bewaren bijvoorbeeld. Anders weet ik niet ook hoe die gevaccineerde besmet raken.
 • Albert Stoter

  2 jaar geleden
  Ik hoor iedere keer het woord angst in combinatie met gevaccineerden. Dit word gebruikt door corona ontkenners en vaccinatieweigeraars. Ik ben zelf volledig gevaccineerd, niet uit angst, maar gewoon gezond verstand.
 • de Kooker

  2 jaar geleden
  @ J de Jong. Ht gaat hier over het asociale gedrag van die ontkenners! En ja gevaccineerden krijgen het helaas ook omdat ze een zwakkere afweer hebben. Dus extra uitkijken met deze mensen ontkenners!!!!!!!!!!