Lezersbrieven van maandag 14 juni 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van maandag 14 juni 2021. © RVD/AD Fotobewerking

Reacties op Amalia: ‘Bevoorrecht zijn, wil niet zeggen dat je fladderend door het leven gaat’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 14 juni in de krant verschenen over onder meer Pieter Omtzigt en prinses Amalia. 

14 reacties

 • Anoniem

  1 maand geleden
  Rob ten Hulscher Waarom moet het koningshuis zo'n gods vermogen verdienen en zo'n meid 1,5 miljoen als ze 18 jaar is en dan nog eens geen belasting betalen , en dat terwijl er in Nederland veel mensen onder de armoede grens moeten leven, ik vind dit heel bizar en onnodig laat ze verdienen wat Rutte ook verdiend dat is meer dan dat ze horen te krijgen , en de rest naar de toeslagaffaire
 • J de Jong

  1 maand geleden
  Ik heb graag jaarlijks graag een luttel bedrag over, voor het Oranjehuis. De azijnpissers hebben er geen idee van, wat de oranje voetbal hysterie ons jaarlijks kost.
 • gert meijboom

  1 maand geleden
  Het alternatief voor de monarchie is de republiek met gekozen president als staatshoofd. Alsof dat een feest is, Amerika heeft net 4 jaar Trump achter de rug die zijn tijd heeft besteedt om wat Obama introduceerde ongedaan te maken en nu hebben we Biden die hetzelfde doet als Trump. Gelet op onze hang naar populisten dan hadden we al keer president Wilders gehad en misschien nu president Baudet, uit de EU, de gulden terug, kortom back to the 80-ies. Dan liever een goed opgeleide dame.
 • Ad van der Stel

  1 maand geleden
  @geachte Inri Volgens mij ben u niet op de hoogte wat deze farce, wat monarchie heet, ons als belastingbetaler jaarlijks kost. Het zgn binnenhalen van werk is niet alleen aan hen te danken maar aan de drive van de ondernemer zelf. Daarbij vindt ik het belachelijk dat zij zoveel geld hiervoor krijgen en als burger dit gewoon moeten slikken terwijl er nog steeds veel burgers zijn die bij diverse instanties lopen om hun kop boven water te houden
 • Inri van Hulst

  1 maand geleden
  meneer Spruitenburg. en ik zeg dat u het verkeerd ziet. nu hebben we beiden onze mening geuit, en niemand heeft er iets mee gewonnen. u en vele mensen met u zijn meer dan bereid om het koningshuis ,als oplichters te zien , en volgt daarmee in het stramien van publicatie. goed nieuws is nieuws , maar slecht nieuws verkoopt beter. ook al moet de schrijver , de teneur van het bericht aanpassen. en goed nieuws niet melden.