ANP, beeldbewerking AD
Volledig scherm
© ANP, beeldbewerking AD

Reacties op AstraZeneca: ‘Stoppen met dit vaccin maakt meer slachtoffers’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die donderdag 18 maart in de krant verschenen over onder meer poststemmen en AstraZeneca.

3 reacties

 • JJ Korbee

  1 jaar geleden
  J.J. Korbee @Trudy: als je overbevolking zo'n probleem vindt, wat zou jouw suggestie voor een oplossing zijn, dan? Door dit zo te benoemen, zonder onderbouwing, ontzeg je mensen het recht op leven, of je ontzegt mensen het (al niet niet) natuurlijk proces van het hebben van kinderen.
 • S. van Beijnum

  1 jaar geleden
  @Jantien en Marcel: Al zouden jullie Astra Zeneca in je arm willen hebben, er zijn wetten en regels over bijwerkingen en procedures hoe daarop te reageren. Lomp doorgaan met dit vaccin staat dan gelijk aan een klinische studie op de bevolking (zoals in China). Dit mag hier gewoon niet, of je het leuk vindt of niet. Die regels zijn er om ons te beschermen, wees dus blij en wacht geduldig af. Je komt heus wel aan de beurt.
 • H. Verburg

  1 jaar geleden
  Poststemmen. Wat is er nu eigenlijk onduidelijk als op de betreffende enveloppe vermeld staat dat daarin ALLEEN het stembiljet gestopt moet worden?