De avondklok blijft voorlopig van kracht.
Volledig scherm
De avondklok blijft voorlopig van kracht. © ANP, beeldbewerking AD

Reacties op avondklok: ‘Engel haalde een ‘Trumpje’ van stal’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die woensdag 17 februari in de krant verschenen over onder meer de avondklok en selfies na vaccinatie.

3 reacties

 • de Vaan

  2 weken geleden
  De avondklok zou 'n enorme impact hebben? Maar 't was toch al de bedoeling om visite zoveel mogelijk te beperken en met grote groepen bij elkaar komen te vermijden? Bars en winkels zijn gesloten ter voorkoming van coronaverspreiding. Dus wat wil men persé na 21.00 uur 's avonds doen wat zo belangrijk is? Elkaar opzoeken? Toch 'n feestje bouwen? Op straat flaneren? Niemand vindt de maatregelen leuk maar door ze op te volgen kan binnenkort hopelijk iederéén weer van z'n vrijheid genieten!
 • Inri van Hulst

  2 weken geleden
  ik sluit mij aan bij dhr peerenboom. wil je energie die duurzaam , duurt , betrouwbaar en controleerbaar is dan nu overgaan op de bouw van meerdere kerncentrale's en een vernieuwde infrastructuur die minder vertrouwt op meer asfalt en/of meer energie verbruik, en minder inmenging van buitenlandse vermogendheden. nu moet ik stoppen want ik krijg te weinig karakters, om nog een paar mensen op hun fouten te wijzen , jammer.
 • Eikmann

  2 weken geleden
  ik kan mij helemaal vinden in de reacties van de heer Snetselaar en de heer of mevrouw Markus. het kabinet heeft geen oog voor de negatieve gevolgen. Ze zeggen van wel maar ze acteren niet als zodanig, want hoe lang mag de horeca, reissector en mkb nog dichtblijven? tot ze allemaal failliet zijn?
 1. De Jonge: Op korte termijn weinig versoepelingen mogelijk
  Play

  De Jonge: Op korte termijn weinig versoepe­lin­gen mogelijk

 2. Rutte hard aangepakt bij RTL-debat, uitgemaakt voor leugenaar
  Play

  Rutte hard aangepakt bij RTL-de­bat, uitgemaakt voor leugenaar