ANP
Volledig scherm
© ANP

Reacties op belastingparadijs en Hoekstra: ‘Niks illegaals. Even dimmen graag’

‘Mensen hebben de mond vol over de belastingtruc van Hoekstra, maar wat doen ze zelf?’.  En hoe haal je het in je hoofd om met ‘een galg’ te demonstreren: dit zijn enkele van de onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder staan alle brieven die in de krant van woensdag 6 oktober verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

11 reacties

 • theo jansen

  2 maanden geleden
  Ik snap niet dat er mensen zijn die Wopke Hoekstra verdedigen.Hoe kan iemand die jacht maakt op belastingontduikers zelf 1 week voor zijn benoeming dit bekennen aan Rutte? Hoe geloofwaardig?
 • IJme Bakker

  2 maanden geleden
  Al ons pensioen is ook opgebouwd bij brievenbusfirma's dus heb ik ook niet gecontroleerd. Wie kan er nu nog verantwoording nemen, hij heef vriend geholpen met financiering van bedrag 34000 euro zonder ooit zelf winst gemaakt te hebben. Achteraf naief maar ook zijn pensioen kon hij niet anders regelen omdat dat door zijn werkgever niet in een andere contructie mocht infesteren. Helaas politiek wordt beschimt maar het is een volksvertegenwoordiging en als het volk corrupt is krijg je dit.
 • Mb Van Hoek

  2 maanden geleden
  In de politiek kom je altijd weg met .niet meer in mijn geheugen . Of zo niet bedoeld . Mensen die zo kunnen liegen horen toch niet ons land te regeren
 • Gerrit Wildeman

  2 maanden geleden
  Dieven vangen met dieven.
 • Hans Laats

  2 maanden geleden
  Hans Laats. Wopke Hoekstra heeft zijn pensioen vast heel veilig opgeborgen in een BRIEVENBUS 📮ergens op een eiland " Guernsey" 😎. Indexeren van de pensioenen hier die al meer dan 8 jaar niet meer geïndexeerd dat kan dus niet .
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  14

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?