Steven Berghuis
Volledig scherm
Steven Berghuis © Pro Shots / Kay int Veen

Reacties op Berghuis naar Ajax: ‘Te wijten aan stuurloze beleid van clubleiding’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die donderdag 24 juni in de krant verschenen over onder meer geld opnemen, CDA-lidmaatschappen en Steven Berghuis. 

16 reacties

 • André Homma

  1 maand geleden
  Je kan jezelf wel aartsvijand vinden, maar dan moet je wel eerst hetzelfde niveau halen! Berghuis wil zich gewoon ontwikkelen en dan kan hij beter naar Ajax gaan, dan bij een stuurloze club te blijven!
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Nee hoor Marcella , hij wordt uitgefloten en er wordt gesuggereerd dat zijn moeder in de prostitutie werkzaam is als hij in de kuip speelt en daarna gaat iedereen gewoon door met zijn eigen leven Bedreigen is makkelijk tegenwoordig met al die sociale media ,en er zullen er best zijn die dat gaan doen maar als je dat gewoon negeert gaat de lol er snel vanaf Ik moet sowieso nog zien of hij bij Ajax veel aan spelen toekomt
 • Van Den Braak

  1 maand geleden
  Wie wil er nou niet bij Ajax spelen
 • Marcelle Dammers

  1 maand geleden
  Wanneer Berghuis naar Ajax gaat moet hij worden beveiligd als Wilders.
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Een afkoopsom van 4 miljoen in een contract is niet compleet gestoord maar een gevolg van het feit dat Feyenoord Berghuis geen topsalaris kon of wilde betalen of in ieder geval niet wat hij destijds bij PSV kon verdienen De man is op een leeftijd dat hij realistisch gezien nog één financiële klapper kan maken in zijn loopbaan ,en daarom koos hij bij zijn contractverlenging voor een lage afkoopsom in ruil voor bijtekenen , anders had hij weggeweest waarschijnlijk
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”