ANP
Volledig scherm
© ANP

Reacties op beveiliging Rutte: ‘Dit is de oogst na jaren van afbraak’

‘Het is wat dubbel om nu met kletskassa’s te komen’, en ‘De e-bike is met afstand de allerslechtste uitvinding’: dit zijn enkele van de onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder staan alle brieven die in de krant van woensdag 29 september verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

11 reacties

 • Toll Patscher

  1 jaar geleden
  @F. Boon, Delft: "Gebruik je verstand en blijf echt gezond: koop geen e-bike". Groot gelijk, het E-biken is geen normaal lichamelijk voortbewegen per fiets. De snelheid is niet vergelijkbaar, de beheersbaarheid van je vervoermiddel ook niet. Dan nog niet eens te denken aan de wederzijdse veiligheid tegenover derden. En je lichamelijke conditie wordt er ook niet beter van.
 • Mari Wiel

  1 jaar geleden
  het verbaasd me al een tijd, dat er niet 1 van de vele slachtoffers die rutte heeft gemaakt hem nog niet persoonlijk bedankt heeft
 • Jeroen Velzen

  1 jaar geleden
  Ik wens Nederland Narcostaat ik zei dat 10 jaar geleden al en dat is inmiddels een feit veel plezier. Want het gaat nog veel erger worden en meer politie en leger inschakelen zal niet meer helpen, behalve dat het geweld tegen de overheid ook veel erger zal gaan worden. Zuid Amerikaanse kartels pakken ruimen rustig ook de familie op van de betrokken politie agenten. Veel zwart geld verdwijnt in Nederland in de vastgoed sector. Resultaat de prijzen stijgen explosief. Have a nice day.
 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  Een andere politicus wordt al jaren beveiligd en nu is onze. gewezen, premier aan de beurt en schreeuwt men moord en brand.
 • Jaap Spruitenburg

  1 jaar geleden
  @Harm Platz Platz De reden dat in Duitsland de pensionado's dat doen is omdat ze terecht niet willen dat de jeugd de rekening hoeft te betalen van onverantwoord handelen van voorgaande generaties. In Nederland schuiven we alle schulden onder Rutte lekker vooruit. Invoering van een leenstelsel, een ontplofte huizenmarkt, schijn-zzp'ers. Lang leve alle bedrijven die de winst wegsluizen, en een mager applausje voor de mederwerkers die door de politiek zelf nog essentieel voor dit land genoemd is.
 1. Reacties op onrust in CDA: ‘Waar is toch die zelfbewuste, daadkrachtige partij geleven?’
  13

  Reacties op onrust in CDA: ‘Waar is toch die zelfbewus­te, daadkrach­ti­ge partij geleven?’

  ‘Alleen zo’n opmerking van een D66’er: ‘We gunnen het CDA de tijd’, spreekt boekdelen. Hoezo gunnen? Wat is dit voor een coalitie die gedomineerd wordt door één partij?’ en ‘Zo’n 11 miljoen varkens in megastallen leveren natuurlijk gezondheids- en natuurproblemen op. Hoe kun je boeren bewegen om anders te gaan boeren?’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 24 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.