Huisartsen krijgen te maken met problemen gerelateerd aan het inflatieprobleem.
Volledig scherm
Huisartsen krijgen te maken met problemen gerelateerd aan het inflatieprobleem. © ANP

Reacties op bezorgde huisartsen om inflatie: ‘Het is iedere maand weer een puzzel’

‘Het antwoord is thuis blijven en vereenzamen’ en ‘Helaas klopt deze quote 100 procent: het nieuwe fascisme zal zich antifascisme noemen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 12 augustus verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

15 reacties

 • Karel Tichmann

  1 maand geleden
  Het maken van windmolens, vervoeren, installeren en onderhouden kost meer energie dan dat die molens opleveren. Wind en zon energie is maar 2% van alle energie productie. 28% komt van olie/gas/kool en 70% van de NLse elektriciteit wordt geproduceerd door 56 kerncentrales uit Frankrijk. De DIII-D-gebruikersfaciliteit bij General Atomics in San Diego, CA, heeft een werkende magnetische fusie reactor, die een temperatuur van 156 miljoen graden oplevert. Het is een "Zon in een Doos". I Love America.
 • V Blessing

  1 maand geleden
  Nederland is met windkracht groot geworden. Zeilschepen voor de handel en windmolens, om de polders leeg te pompen en graan te malen. In principe is Kinderdijk ook niks anders dan vervuiling van de horizon, want een pak windmolens dicht op elkaar. Maar dit wordt gekoesterd want sentiment. In veel dorpen en steden stond (en staat) een windmolen midden in de bebouwde kom of dicht erbij. Hebben ze toen ook geklaagd over slagschaduw en het lawaai dat de dingen maken? Nee, want men zag de nut
 • Petra Walle

  1 maand geleden
  Veel van de huidige generatie vliegt voor het minste of geringste naar de huisarts. Een snotneus, een pukkeltje, je kunt het zo gek niet bedenken of ze eisen een consult. Zelfs op sociaal media wordt gelijk als antwoord op een vraag geroepen: ga naar de huisarts.
 • Ronald Bosch

  1 maand geleden
  @H Peters @Edward Broekhuizen: De BTW in Italië is 22%, hoger dan in NL dus
 • J.M. Verbeek

  1 maand geleden
  @R. Rietveld. Er is zoveel onvrede in dit land. We zitten gevangen in het web van Rutte, Kaag en ropa. Mijn oude moeder geb. in 1906 en ovl in 1997, zei al " Het is mijn land niet meer". De nieuwe generatie wil alleen nog maar feestvieren en heeft waarschiinlijk ook torenhoge schulden. Kinderen opvoeden, daar is geen tijd meer voor. Eens keert het tij, maar ten koste waarvan ? Een hoop ellende vrees ik.
 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’