Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezoeken Valkenburg.
Volledig scherm
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezoeken Valkenburg. © ADR Nieuwsmedia

Reacties op bliksembezoek koning in Limburg: ‘Heeft hij nog steeds niets geleerd?’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 19 juli in de krant verschenen over onder meer de overstromingen in Limburg en de normen en waarden van BIJ1.

123 reacties

 • Julia van Damme

  1 week geleden
  Houd toch eens op met zeiken over de Koning en de Koningin! Die mensen zijn prima bezig en altijd betrokken. En ja, ze mogen zeker wel met vakantie, net als wij allemaal. Dus, Holland op zijn smalst: Houd nu eindelijk eens je b** en laat die mensen met rust. Julia van Damme
 • Margreet Borst

  2 weken geleden
  Wil alleen eff zeggen, verschil tussen rijk en arm wordt steeds groter, ik help anderen, dus weet exact hoe arm kinderen het hebben maar ook ouderen met alleen aow tje, die hebben totaal niets. Dus niks afzeiken, asociaal beleid, w en maxima kunnen wel meer hier mee bezig zijn.
 • Diny Pers

  2 weken geleden
  Als ze niet geweest waren was het niet goed....komen ze wel is het ook niet goed. Moe van die mensen die z**ken om te z**ken. Zijn jullie zelf al geweest om te helpen? Of alleen ramptoeristje gespeeld.
 • C.I. Leurs

  2 weken geleden
  Nederland op z’n smalst! Laten we lekker anderen afzeiken ! Misschien dat alle negatievelingen zelf een handje kunnen helpen, ze hebben schijnbaar tijd genoeg om te bedenken wat anderen fout doen dus hup handen uit de mouwen! Misschien helpt het om wat positiever te worden. En… zoek een echte hobby
 • Margreet Borst

  2 weken geleden
  Weet u eigenlijk wel hoeveel kinderen in rijk nederland in armoede leven, m.soeters?? Prinsesjes hebben echt vakantie verdient.