Boze boeren blokkeren de snelweg A1 ter hoogte van parkeerplaats de Hop tussen Bathmen en Holten.
Volledig scherm
Boze boeren blokkeren de snelweg A1 ter hoogte van parkeerplaats de Hop tussen Bathmen en Holten. © Ronald Hissink

Reacties op blokkade snelweg: ‘Respect voor de boer? Niet op deze manier’

‘Men kiest ervoor mensen en dieren die er ook niks aan kunnen doen dwars te zitten, te bedreigen en intimideren. Respect voor de boer? Niet op deze manier’ en ‘De drukte en chaos op Schiphol is eigenlijk te vergelijken met een groot warenhuis dat artikelen aanbiedt in een actie met uitzonderlijk lage prijzen’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van maandag 18 juli verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

14 reacties

 • Martien Salden

  2 maanden geleden
  Och we hebben het intellect van de boeren gisteravond gezien bij Renze aan tafel. Liet me denken aan een uitspraak denken van vroeger: -Stomme boeren'. Waarvan akte.
 • W Neervoort

  2 maanden geleden
  De boeren krijgen van mij alle toestemming om te doen wat nodig is om dit kabinet te laten vallen. Totaal ongeschikt deze regering.
 • J Smid

  2 maanden geleden
  Verena, op een bloedhete dag blijf ik liever thuis dan dat ik met de auto op pad ga.
 • J. During

  2 maanden geleden
  Hoewel er intelligente mensen in de politiek werkzaam zijn is het leervermogen van de Politiek ondermaats, de zegswijze hoe meer mensen hoe dommer geldt dan ook in de 2e kamer. Men blijft politieke stokpaardjes berijden en blind voor de werkelijkheid. Eerst allerlei toeslagen geven en dan achteraf kijken of iemand er recht op heeft is net zo stupide als de huidige asielprocedure om eerst mensen op te vangen en daarna pas kijken of men er recht op heeft. Ik wil nieuwe verkiezingen!
 • Sander Rijswijk

  2 maanden geleden
  Toerisme is echt een luxeproduct. Neem nou de minister van Natuur en Stikstof die even een voetafdruk zet op Curacao. De boeren hebben echt die luxe niet hoor