Burgers en militairen nemen de schade op na de slag om Chora.
Volledig scherm
Burgers en militairen nemen de schade op na de slag om Chora. © Gerben van Es

Reacties op bombardement Chora: ‘Het wordt tijd om te stoppen met die goedbedoelde vredesmissies’

‘Wat een verschil met de Russische agressie: die bombarderen er lustig op los. Zelfs kraamklinieken blijven niet gespaard. Zal een Russische rechtbank ook schadevergoeding toekennen? Ik dacht het niet’ en ‘De Duitse minister van Binnenlandse Zaken mét de OneLove-band naast FIFA-baas Infantino. Een voorbeeld dat door Nederland opgevolgd zou moeten worden’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 25 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

41 reacties

 • Hans Velleman

  4 dagen geleden
  Vredesmissies: Laat me niet lachuh, toppunt van politieke arrogante bemoeizucht die gebruikt wordt, om eigen bevolking met met misbruik maken van misleidende leugenachtige humane verplichtingen tot belasting slaaf te maken i.p.v. beschermen en dienen.
 • H Peters

  1 week geleden
  @M. Kok Ik zat ruim 25 jaar in die hoek (4 continente) en heb héél veel voorbeelden die duidelijk maken dat het heel goed (BIJ ONS!) terecht komt. Ik heb nauwelijks andere voorbeelden en woorden als zelfredzaamheid en eigenaarschap verkopen goed voor subsidies, donaties, etc. Ik zou er boeken over kunnen schrijven maar die wil niemand lezen, uitgezonderd zij die het eigenlijk al weten.
 • J.M. Verbeek

  1 week geleden
  @ John Houben. Midden in de roos. 👌👌👌
 • M. Kok

  1 week geleden
  @ John Houben 👏👏
 • M. Kok

  1 week geleden
  @ H Peters. Precies.Zo houdt ieder land een ander land in de wurggreep. Met alle gevolgen van dien. Soms maak je mensen luier door welke hulp ook. Een reageerder heeft het steeds over zelfredzaamheid. Dit woord vat samen hoe ik tegen al die hulpacties aankijk. Het is gewoonweg niet controleerbaar meer. Of alle hulp goed terechtkom.