Een rij bij de vaccinatielocatie in Ahoy Rotterdam.
Volledig scherm
Een rij bij de vaccinatielocatie in Ahoy Rotterdam. © ANP

Reacties op boosterprik: ‘De hele organisatie is een puinhoop’

‘Ik moet met het vliegtuig op en neer om één prikje te halen’ en ‘Als ambtenaar hoef je je niet veel zorgen te maken over je toekomst, er is altijd wel een functie elders’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van woensdag 29 december verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

73 reacties

 • Rik Wilsen

  11 maanden geleden
  @Toll: het was ook een zaak van CDA. Die wilden Omtzigt wellicht minister maken. Rutte hoorde dat en zei tegen Wopke dat hij dat best vond. Meer niet… Tijdens gesprek met formateurs heeft hij bovenstaande tussen neus en lippen door gezegd. Meer niet…. Heeft dus ook nooit gesproken over wegpromoveren ofzo. Daar kwam zijn verwarring vandaan toen hij aangaf niet over Omtzigt gesproken te hebben. Technisch een leugen, maar in de context niet veel mis mee.
 • Rik Wilsen

  11 maanden geleden
  @ brief R van Dijk: Je hebt gelijk. Sterker nog: “functie elders” ging in dit geval niet eens over wegpromoveren. Rutte bood Omtzigt juist een ministerspost aan. Daar zat ook zijn verwarring die leidde tot de “leugen”. Wegpromoveren was alleen een dogma gecreëerd door oppositie (en media) om Rutte te pakken, zonder ooit te vragen waar die opmerking eigenlijk vandaan kwam. De duidelijke uitleg daarover in het debat liet men vervolgens maar achterwege…
 • Toll Patscher

  11 maanden geleden
  @R. van Dijk, Veenendaal. ‘Giftig klimaat in Tweede Kamer door ophef functie elders’. Het gaat niet om de daad, maar op de manier waarop het gebeurt. Het zou een zaak van het CDA moeten zijn, niet van Rutte. De manier van mondjesmaat toegeven aan de 2e kamer spreekt boekdelen in associatie met de politieke ontwikkeling waarin werd geopereerd. Deze vuile was past precies bij de situatie en handelswijze van de Rutte-doctrine cs. Tekenend is dat hij ook het risico van zijn liegen heeft afgewogen.
 • Harry Callahan

  11 maanden geleden
  Omdat ik samen met mijn vrouw de boosterprik wilde halen hebben we tegelijkertijd op een tablet en een PC synchroon de gezondheidverklaring ingevuld. Daarna kwamen er telkens verschillende dagen en tijdstippen voor ons. Toen gebeld en we konden meteen in de auto stappen en samen onze boosterprik halen. De mevrouw aan de telefoon was erg vriendelijk net als het personeel bij de priklocatie van Emmen.
 • Lowie Kalis

  11 maanden geleden
  Alles goed geregeld Prima organisatie. De mensen moeten zich realiseren dat binnen een korte tijd de hele infrastructuur in Ahoy geregeld moest worden Petje af voor de organisatie Lowie Kalis Barendrecht