ANP
Volledig scherm
© ANP

Reacties op buitensporig geweld: ‘Beseffen partygebruikers wat hun invloed is?’

LezersLezers van onze krant en site kunnen zelf een brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de inzendingen die zaterdag 24 juli in de krant verschenen over onder meer de krentenbollen van Peter R. de Vries, assistent Henk Fraser en de busbaanburgemeester. 

11 reacties

 • mevrouw de Vries

  1 jaar geleden
  98% van de hier geproduceerde "partydrugs" is voor het buitenland. Wat overblijft wordt hier door ventjes van 17, 18 verkocht. Ze voelen zich hele linke criminelen, maar het zijn de sukkeltjes van de industrie, die loopjongens. Die worden gepakt en de echte criminelen, die re rijk van worden, lachen zich rot!
 • Piet Heijn

  1 jaar geleden
  FNV is onmisbaar. Moeten wij werknemers maar gewoon in een greppel gaan liggen en creperen als de bazen dat willen, dan? Jammer voor die ouders, maar waarom wordt dit alleen bij de stakenden neergelegd, en niet bij de hoge heren die met zakken geld weglopen terwijl het personeel zelf geld moet bijtellen? Bas de Bruijn
 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Dus in feite ben ik ook schuldig. Alles is terug herleiden naar drugs.. daaruit bestaat alle criminaliteit. Degene die dat verzint of schrijft is niet bijster slim.. Mja, in een dergelijke wereld leven we vandaag de dag.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Party gebruikers beseffen over het algemeen hélemaal niéts n om dat te versterken nemen we nog een pilletje
 • Christa Tache

  1 jaar geleden
  Ter overdenking, handel in rolex en andere sieraden is legaal wordt zelfde geweld bij gehanteerd. Vastgoed, criptomunten enz. Zie je dan niet zelfde criminaliteit? Ik denk eerder het snel geld willen verdienen, de rap cultuur die een verheerlijking uitstraalt. Denk men nu echt dat het stopt als de partyganger weer gewoon een biertje gaat drinken? Dat men dan niet ander snel geld gaat zoeken en nieuwe markt gaat aanboren? En die markt is er net zo goed in landen met streng anti drugs beleid.