Volledig scherm
© ANP/AD Fotobewerking

Reacties op campagne CDA: ‘Wat smakeloos en ongepast’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die dinsdag 26 januari in de krant verschenen over onder meer de campagne van het CDA en Dumoulin, die voor onbepaalde tijd stopt met wielrennen. 

28 reacties

 • Ed Westermolen

  1 maand geleden
  Ik heb ooit een wielrenster horen zeggen “Met slechte benen en een goede kop, kun je een koers winnen. Maar met goede benen en een slechte kop niet” Tot zover mijn mening over Tom Dumoulin. Hij heeft even geen goede kop. Laten we hopen dat die weer terug komt.
 • frans Vullings

  1 maand geleden
  ik vind dat iedereen politicus, ambtenaar en alle andere medeschuldigen aan de toeslagenaffaire moeten worden ontslagen ongeacht naam rang en stand en zwaar bestraft moeten worden voor geheugenverlies
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Zowel Geesink als Dumoulain missen een hele belangrijke eigenschap als wielrenner. Het zijn geen kannibalen. Dat was Merkx wel. Harde werkers, dat wel. Tom, draai eens een paar maandjes mee met de Lucht Mobiele Brigade.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  diezelfde Wopke met zijn grote mond gaat straks weer gezellig regeren met Rutte
 • de Vries

  1 maand geleden
  Maar Cda heeft toeslagenaffaire tot einde gebracht en zich zelf ook gesteld En heeft Rutte niet veel toegezegd en niet gehouden
 1. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome: 'We onderzoeken natuurlijk gedrag'
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome: 'We onderzoe­ken natuurlijk gedrag'

 2. Mick viel 120 kilo af: 'Kon nog geen eens een blokje rond het huis lopen'
  Play

  Mick viel 120 kilo af: 'Kon nog geen eens een blokje rond het huis lopen'