Columnist Linda Akkermans.
Volledig scherm
Columnist Linda Akkermans. © Joost Hoving

Reacties op Column Linda Akkermans: ‘De amateurs volgen het voorbeeld van de voetbalprofessionals’

‘Voorbeelden van Tadic en Antony zeggen genoeg’ en ‘Wat mij betreft schaffen we de zomertijd af en het liefst per direct’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van zaterdag 26 maart verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

3 reacties

 • Paul Heiden

  10 maanden geleden
  Ik geniet dagelijks vd geweldige columns v Linda. Ze is spits en ventileert uitdagend haar mening. De verhalen en haar mening zijn gezellig onderbouwd en aan de werkelijkheid ontleend. Echt ‘uit het leven gegrepen’.
 • Dolly J. de Groot

  12 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Inderdaad Linda Akkermans, de lieverdjes, de engeltjes nemen het over alsof dat allemaal erbij hoort, al kunnen sommige ouders aan de kant van het veld best wel een heropvoeding gebruiken. Liefs Dolly
 • Peter Kortekaas

  12 maanden geleden
  Ach ja, voordat je profvoetballer wordt moet je eerst de toneelschool doorlopen hebben, vaak walgelijk om te zien hoe ze blessures faken om de scheidsrechter te beïnvloeden en collega’s kaarten aan te naaien. Dus inderdaad, voorbeeld doet volgen.
 1. Reacties op uitspraak long covid: ‘Medewerker voor medewerker moet nu zijn gelijk halen’
  10

  Reacties op uitspraak long covid: ‘Medewerker voor medewerker moet nu zijn gelijk halen’

  ‘Zorgmedewerkers die long covid opliepen omdat ze voor ons klaarstonden, bureaucratie negerend, worden nu zelf voor de bureaucratische leeuwen geworpen’ en ‘Ik heb de Avondshow van Arjen Lubach gezien en ook de uitzending van Op1 in de stal. Het was mooi te zien dat boeren heus wel anders willen en dat natuur en zij geen tegenstanders zijn’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 10 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.