Joris van Gennip
Volledig scherm
© Joris van Gennip

Reacties op columnist Gül: Scherp en wijs, maar ‘ze basht Kaag met verkeerde argumenten’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder de inzendingen die maandag 26 juli in de krant verschenen over onder meer de thuisbatterij, het besmettingsrisico en wat Lale Gül over D66 schreef.

16 reacties

 • s jong

  2 maanden geleden
  Toon Paardekoper slaat de plank mis, er bestaat namelijk ook zoiets als immuniteit die opgebouwd is door het doormaken van het virus. Deze mensen worden terzijde geschoven terwijl deze mensen voor de beste immuniteit zorgen in de samenleving (zie data sanquin). Daarbij komt ook nog dat gevaccineerde misschien minder klachten hebben, maar wel degelijk besmettelijk zijn. Hierdoor wordt de kans dat gevaccineerde andere mensen besmetten aanzienlijk groter, ook de kwetsbare gevaccineerde! S. Jong
 • Chris Eskes

  2 maanden geleden
  Mathijs van der Loo geeft een mooi inkijkje in de gedachtewereld van een D66 stemmer waarin ontkennen tot kunst wordt verheven en de enorme leegte aan werkelijk politiek beleid doet pijn aan de ogen, overal het belerende vingertje opsteken maar niet met oplossingen komen. Kaag heeft 95% van haar leven in het buitenland gewerkt en niemand die weet of ze daar ook iets gepresteerd heeft maar komt nu "orde op zaken stellen" met haar nieuwe politiek, droom lekker verder.
 • Rene Liam Anna Mae

  2 maanden geleden
  De heer van Loon zeker een D66 stemmer. Ik vindt het een verademing dat iemand de vinger op de juiste plek ligt.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  De heer Van der Loo heeft het rapport over homogeweld in Amsterdam gemist, daarin worden wel degelijk hoge cijfers genoemd die allochtone daders betreffen. Het betekent dat Lale Gul dus veel beter op de hoogte is! Vraag me af of deze meneer de betekenis van het woord offer kent en dat het in dit verband betekent dat je het net zo uitvoert als Ibrahim. Wordt tijd dat hier in een beschaafd land een einde aan komt. Marga Doodeman
 • Danny Verhoeven

  2 maanden geleden
  Ik lees de columns van Lale Gül heel graag. Uit nieuwsgierigheid naar wie zij is en omdat zij dingen schrijft waar ik hetzelfde over denk. Zo ook over D66. Een heel enge partij, sinds mevr Kaag de leiding heeft. Misschien lezen AD- lezers de autotesten om een andere reden dan Autovisie- lezers. Dat hoeft niet te betekenen dat het commentaar over "dynamisch rijden" geen hout snijdt. Mensen met een gezin zoeken inderdaad andere eigenschappen in een auto dan mensen zonder een gezin.