Joris van Gennip
Volledig scherm
© Joris van Gennip

Reacties op columnist Gül: Scherp en wijs, maar ‘ze basht Kaag met verkeerde argumenten’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder de inzendingen die maandag 26 juli in de krant verschenen over onder meer de thuisbatterij, het besmettingsrisico en wat Lale Gül over D66 schreef.

17 reacties

 • Willem Kester

  9 maanden geleden
  Deel 1 Steeds weer kunnen tegenstanders van woningbouw hun beklag doen in de krant. Zijn wonen direct bij een locatie waar de gemeente wil gaan bouwen. Een kleine groep direct belanghebbenden protesteren tegen een weloverwogen raadsbesluit. Natuurlijk is het belangrijk dat er natuur is tussen woonwijken en tuinbouw.
 • s jong

  1 jaar geleden
  Toon Paardekoper slaat de plank mis, er bestaat namelijk ook zoiets als immuniteit die opgebouwd is door het doormaken van het virus. Deze mensen worden terzijde geschoven terwijl deze mensen voor de beste immuniteit zorgen in de samenleving (zie data sanquin). Daarbij komt ook nog dat gevaccineerde misschien minder klachten hebben, maar wel degelijk besmettelijk zijn. Hierdoor wordt de kans dat gevaccineerde andere mensen besmetten aanzienlijk groter, ook de kwetsbare gevaccineerde! S. Jong
 • Chris Eskes

  1 jaar geleden
  Mathijs van der Loo geeft een mooi inkijkje in de gedachtewereld van een D66 stemmer waarin ontkennen tot kunst wordt verheven en de enorme leegte aan werkelijk politiek beleid doet pijn aan de ogen, overal het belerende vingertje opsteken maar niet met oplossingen komen. Kaag heeft 95% van haar leven in het buitenland gewerkt en niemand die weet of ze daar ook iets gepresteerd heeft maar komt nu "orde op zaken stellen" met haar nieuwe politiek, droom lekker verder.
 • Rene Liam Anna Mae

  1 jaar geleden
  De heer van Loon zeker een D66 stemmer. Ik vindt het een verademing dat iemand de vinger op de juiste plek ligt.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  De heer Van der Loo heeft het rapport over homogeweld in Amsterdam gemist, daarin worden wel degelijk hoge cijfers genoemd die allochtone daders betreffen. Het betekent dat Lale Gul dus veel beter op de hoogte is! Vraag me af of deze meneer de betekenis van het woord offer kent en dat het in dit verband betekent dat je het net zo uitvoert als Ibrahim. Wordt tijd dat hier in een beschaafd land een einde aan komt. Marga Doodeman
 1. Reacties op nood sportclubs: ‘Er is 6 miljoen beschikbaar en daar moeten ze het mee doen’
  21

  Reacties op nood sportclubs: ‘Er is 6 miljoen beschik­baar en daar moeten ze het mee doen’

  ‘Uiteraard is aandacht voor het slavernijverleden belangrijk. Maar gaat het verleden boven het heden?’ en ‘Ik kan mij volledig vinden in de column van Sjoerd Mossou over de uitzending waarin Joep Schreuder (en Chris Woerts) op beschamende wijze volledig afgezeken werden door Marcel van Roosmalen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 7 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.