Mark Rutte en Hugo de Jonge geven een toelichting op strengere coronamaatregelen.
Volledig scherm
Mark Rutte en Hugo de Jonge geven een toelichting op strengere coronamaatregelen. © ANP

Reacties op coronabestrijding: ‘Gelukkig is er nu wel op tijd ingegrepen’

‘Het afgelopen week gespeelde paniekvoetbal maakt Nederland tot ultieme kampioen nevenschade’ en ‘Petje af voor Rutte en De Jonge die zich al twee jaar lang suf werken’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van woensdag 22 december verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

11 reacties

 • Carlton Berkel

  1 jaar geleden
  Nou ja waren we niet ėėn van de laatste voor de derde keer te laten prikken men zei 1december hebben 3 miljoen mensen in Nederland de BOOSTER gehad maar dat was weer eens een sprookje
 • Willem Heerema

  1 jaar geleden
  Inderdaad een goede zaak dat er deze keer op tijd is ingegrepen. Echter nu zou de overheid nog de stap moeten durven zetten naar bescherming van de gevaccineerden, ofwel: een beleid zoals 2G of desnoods 3G.
 • W.Z. Zuid

  1 jaar geleden
  Kennelijk verkoopt Red Bull een product dat door mensen wordt geconsumeerd die weinig sociaal zijn, als je kijkt naar de hoeveelheid zwerfvuil waar hun logo opstaat. Het bedrijf zou ook haar verantwoordelijkheid kunnen nemen door een statiegeld regeling maar stopt haar geld liever inneem ongezond product en in milieu onvriendelijke autosport. Dat is een keuze. Daar mag je iets van vinden.
 • J. Breuer

  1 jaar geleden
  Zij eisen en dan krijgen zij ook nog gelijk bij een rechter. Zet ze in een paleis en dan zij zijn zij ook nog niet tevreden. Een kok - een butler en een poetsvrouw ontbreekt nog. Mijn Uitspraak zou zijn geweest. Terug naar Uw tent.
 • Milan van Schagen

  1 jaar geleden
  @H Massier Wilt u aub geen vergelijkingen met een oorlog maken.
 1. LIVE | Prikafspraak verzetten voorlopig niet mogelijk
  Coronavirus

  LIVE | Prikaf­spraak verzetten voorlopig niet mogelijk

  Duizenden mensen zijn maandag de straat opgegaan in Duitsland om te protesteren tegen de coronamaatregelen in het land. In tientallen steden waren protesten. Veel demonstranten zijn tegen de mogelijk aanstaande vaccinatieplicht in het land. Het aantal nieuwe coronagevallen in ons land is weer iets gedaald. In de ziekenhuizen liggen nu in totaal 1997 coronapatiënten, veertien meer dan gisteren. Lees alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog.
 2. Reacties op in elkaar geslagen Maud: ‘Schouders recht en kin omhoog, iedereen mag er zijn’
  Met video
  16

  Reacties op in elkaar geslagen Maud: ‘Schouders recht en kin omhoog, iedereen mag er zijn’

  ‘Dat zo’n mooi meiske in elkaar geslagen wordt, laat alle gepeste kinderen zien dat het iedereen kan overkomen’ en ‘Ik lees al jaren graag de columns van Sjoerd Mossou, maar deze slaat echt alles. Wat een brede kijk heeft hij, nooit een onvertogen woord, wat een verademing in de huidige tijd van elkaar afbranden’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 19 mei verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.