De lezersbrieven van vandaag gaan onder meer over de coronamaatregelen
Volledig scherm
De lezersbrieven van vandaag gaan onder meer over de coronamaatregelen © ANP

Reacties op coronamaatregelen: ‘Virus blijft muteren en vierde coronagolf staat voor de deur’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 16 juli in de krant verschenen over onder meer de klimaatplannen, de coronamaatregelen en kinderen achterlaten in een hete auto. 

13 reacties

 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Mijn schoonzus keek op de kaart, vlug boeken, Bonaire was nog vrij, hoop dat ze niet terug kan, onverbeterlijk, egoïsme ten top.
 • H Dekker v/d Werfhorst

  1 jaar geleden
  @Arend " Vrienden familie sporten en lekker op vakantie naar Frankrijk. Dat was toch allemaal mogelijk als je gevaccineerd was. Nou ik doe het allemaal ik ben gevacineerd PRETTIGE VAKANTIE ALLEMAAL". Wat een egoïsme! Wat een zelfingenomen persoon. Ikke, ikke en de rest kan stikken. Ook als gevaccineerde kun je andere mensen besmetten. Ga eerst een test halen voordat je naar Frankrijk afreist! Je doet het niet alleen voor jezelf! Bah gewoon te walgelijk voor woorden!
 • Armin De Wild

  1 jaar geleden
  Vrienden familie sporten en lekker op vakantie naar Frankrijk. Dat was toch allemaal mogelijk als je gevaccineerd was. Nou ik doe het allemaal ik ben gevacineerd PRETTIGE VAKANTIE ALLEMAAL
 • Hans Laats

  1 jaar geleden
  Hans Laats. Zo eens met @ Lianne van Schoten. Was gisteren in een winkel en er was een vrouwpersoons die behoorlijk hoeste en haar hand niet zoals het moet in je elleboog en artikelen beet pakken en weer terug leggen. Dit is vragen naar besmetting. Had gelukkig een mondkap op. Gevaccineerde denken dat zij gevrijwaard zijn van een besmetting en alles weer doen zonder na te denken. Ophouden met vinger 👉wijzen naar anderen. Kijk eerst maar zelf wat je doet.
 • Christopher leenders

  1 jaar geleden
  Als Polen en de rest van Oost Europa uit de E.U stapt, zal dat heel voordelig ,en een hoop rotzooi besparen voor N.L