Geert Wilders (PVV) tijdens de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen, het debat na de troonrede op Prinsjesdag.
Volledig scherm
Geert Wilders (PVV) tijdens de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen, het debat na de troonrede op Prinsjesdag. © ANP

Reacties op de Algemene Beschouwingen: ‘Als Wilders dit in Hongarije zegt, loopt het minder goed met hem af’

LezersbrievenLezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die donderdag 17 september in de krant verschenen over onder meer de Miljoenennota en de Algemene Beschouwingen. 

2 reacties

 • Herpen

  1 jaar geleden
  Ach het wilders afzeik uurtje is weer begonnen
 • Igor Mortis

  1 jaar geleden
  Tja, hoe moet je nu op een bepaalde brief reageren?Maar gezien de keuze van de redactie is het alleen maar anti-Wilders wat de klok slaat!Dus ik laat het hier maar bij.
 1. Reacties op maatregelen: ‘Zet het leger in om de boosterprik zo snel mogelijk te geven’
  19

  Reacties op maatrege­len: ‘Zet het leger in om de booster­prik zo snel mogelijk te geven’

  ‘Het lijkt mij logisch dat ongevaccineerden de strenge lockdown ondergaan’ en ‘Hoe het kan dat de ouders na een afwijzing van hun asielverzoek toch nog in Nederland konden blijven?’: dit zijn enkele reacties op onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van vrijdag 26 november verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.