Wopke Hoekstra (CDA), Sigrid Kaag (D66), Mark Rutte (VVD) en informateur Johan Remkes.
Volledig scherm
Wopke Hoekstra (CDA), Sigrid Kaag (D66), Mark Rutte (VVD) en informateur Johan Remkes. © ANP SEM VAN DER WAL

Reacties op de kabinetsformatie: ‘Waarom slaat Remkes niet met zijn vuist op tafel?’

‘Stap over jullie partijpolitiek heen en ga problemen oplossen’ en ‘De economie draait op volle toeren, maar de Nederlander wordt er nauwelijks beter van’, dit zijn enkele van de onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van dinsdag 21 september verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

8 reacties

 • gert meijboom

  4 weken geleden
  Dit is een spel, en zo spelen zij dat. Inzet: het ego. Bij winst mag je blijven, bij verlies ga je weg. Het land? Wat nou het land? Het spel, het is allemaal het spel.
 • J. Breuer

  4 weken geleden
  Gebruik om een regering te vormen de wens van de kiezers. Geen uitsluiting (cordon sanitaire) meer maar kijken naar de realiteit . Iedere Nederlander heeft het recht om zijn stem de waarde te geven die hem toekomt.
 • Hans Laats

  4 weken geleden
  Hans Laats. Remkes kan beter stoppen met het formeren van een Kabinet. De oude rotten Kamp naar defensie en Knapen naar buitenlandse zaken gaat de kar trekken en hebben D66 Sigrid Kaag niet nodig die heeft alleen maar over foute aannames. Ik krijg de indruk dat er bewust de of een formatie zolang mogelijk wordt tegen gehouden en een doorbraak zal zeker nog heel lang duren.
 • George wielaart

  4 weken geleden
  hebben we die politiek in deze vorm nog wel nodig vraag je je af
 • Henry Janssen

  4 weken geleden
  Heel Nederland wil nieuwe verkiezingen maar natuurlijk wil Kaag dat niet omdat ze de beu al ziet hangen en weet dat het gedaan is met haar politieke carrière in Nederland waar ze ook niks te zoeken heeft als je hoort hoe ze over het gewone (wij Nederlandse stemmers) heeft. En dat na haar door de npo in elkaar gefrutseld docu. Zij wil een kabinet met de grootste verliezers wat wil zeggen dat ze hellemaal lak heeft aan wat Nederland wil. Weg met Kaag en nieuwe verkiezingen en dan de 3 grootste in
 1. Reacties op klimaatprotest: ‘Onbegrijpelijk dat politie kostbare tijd moet steken in dit merkwaardige gezelschap’
  8

  Reacties op klimaatpro­test: ‘Onbegrij­pe­lijk dat politie kostbare tijd moet steken in dit merkwaardi­ge gezelschap’

  ‘Als klimaatactivisten zich zo nodig willen vastketenen, dan óók maar zelf losmaken’ en ‘Waarom blijven wij ons kleine land volproppen met zonneparken en windmolens?’ Dit zijn enkele onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van vrijdag 15 oktober verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.