Koning Willem Alexander brengt een bezoek aan de Marktweg, die de prijs won als ‘de Mooiste Oranjestraat van Nederland’ naar aanleiding van een campagne om straten te versieren voor het EK voetbal.
Volledig scherm
Koning Willem Alexander brengt een bezoek aan de Marktweg, die de prijs won als ‘de Mooiste Oranjestraat van Nederland’ naar aanleiding van een campagne om straten te versieren voor het EK voetbal. © Brunopress

Reacties op de koning: ‘In Den Haag was er totaal geen respect’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 21 juni in de krant verschenen over onder meer nertsen, bloot gekleed op school en de koning. 

4 reacties

 • Jhony Hooh

  1 maand geleden
  Dat mensen zich nog steeds druk maken om Corona, in de buitenlucht, met 11 miljoen gevaccineerde en alleen de niet kwetsbare groep die nog moet vaccineren.
 • C. Berghuis

  1 maand geleden
  Hij kan het ook nooit goed doen. Ik vond het wel kunnen.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Hans Laats. De veiligheids diensten die belast is met bewaken van de Koning en de burgemeester van Den Haag van Zanen of zoiets hebben hier een grote onverantwoordelijke rol in-gespeeld en de minister president Mark Rutte reageert npgal laconiek . Het wel al vele malen dat de Koning zijn verantwoordelijk heden niet kent of wil weten als hij maar aardig gevonden zoals zijn op treden in Den Haag
 • Patrick Jonkers

  1 maand geleden
  "In Den Haag was er geen respect voor de koning".....ik vond net het omgekeerde....