Lezersbrieven van 16 januari 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van 16 januari 2021. © ANP/AD Fotobewerking

Reacties op de toeslagenaffaire: ‘Liegen doen ze allemaal’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die zaterdag 16 januari in de krant verschenen over onder meer de verhuizing van de Tweede Kamer en de toeslagenaffaire. 

8 reacties

 • N.N.

  2 maanden geleden
  Beste anoniem, U heeft volledig gelijk in de politicologie krijg je inderdaad een soort van opleiding liegen. Je leert dingen op een manier zeggen dat het voor meerdere uitleg vatbaar is en dat je zo mogelijk nooit op je eigen woorden 'gepakt' kunt worden. Een bekende van mij is juist daarom in zijn laatste jaar gestopt met zijn studie omdat dit niet is wat hij wil.
 • B.J. Kloet

  2 maanden geleden
  Er zitten te veel mensen op de verkeerde plek.alleen voor de macht.kunnen ze later tegen de kleinkinderen zeggen'van kijk dat heb opa gedaan.goed he.
 • Marijk Renia

  2 maanden geleden
  Ik weet niet wat ik had kunnen doen. Meneer Wiebes heeft op zij van zijn hoofd twee lapjes hangen. Oren noemt men die. Makkelijk om je bril op te plaatsen maar ze zijn bedoeld om te luisteren. Meneer Wiebes: luisteren naar de burger. Daar ben je voor aangesteld en wordt je vorstelijk voor beloond. Had dat gedaan op het moment dat het nodig was.
 • schouten

  2 maanden geleden
  Ik ben het helemaal eens met Dhr van der Zwam.Zeker omdat een avondklok helemaal niets uitmaakt wat betreft groepsvorming onder jongeren.Het overgrote deel van de jongeren onder ons zitten thuis omdat de scholen gesloten zijn dus als ze na 20.00 uur niet naar buiten mogen om vrienden te ontmoeten dan doen ze het overdag. Totaal nutteloos dus. Als het echt zó nodig is om mensen hun vrijheid af te nemen om groepsvorming tegen te gaan dan ook de kerken dicht op Zondag.Geen uitzonderingen.
 • antonius hubertus oerlemans

  2 maanden geleden
  Ben zeer tevreden over Rutte nederlanders klagen altijd ,vooral die partij van de Groenen en PVV
 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Samenvatting: Ajax - FC Groningen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Tadic beslist Ajax-FC Groningen na misser alsnog vanaf de stip

  7 maart
 2. Dit was Nederland vandaag: 7 maart
  Play

  Dit was Nederland vandaag: 7 maart