Mark Rutte arriveert afgelopen zondag bij het Catshuis voor het overleg tussen voormalig ministers van het demissionair kabinet en deskundigen over versoepeling van de lockdown.
Volledig scherm
Mark Rutte arriveert afgelopen zondag bij het Catshuis voor het overleg tussen voormalig ministers van het demissionair kabinet en deskundigen over versoepeling van de lockdown. © ANP/AD Fotobewerking

Reacties op de versoepeling van de lockdown: ‘Hoe ver kan en mag de overheid gaan?’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die dinsdag 23 februari in de krant verschenen over onder meer de veronderstelde versoepelingen van de lockdownmaatregelen  en de blunder van Wopke Hoekstra. 

4 reacties

 • Jos van der Kraan

  6 dagen geleden
  Goed zo Ron de bruin. !!!!!!!
 • Dick Jacobs

  6 dagen geleden
  Eindelijk geeft Guus de vakmensen een mooie pluim, we kunnen wel veel huizen willen bouwen maar er zijn geen vakmensen meer, jarenlang is de beroeps opleiding in een slecht daglicht gezet, Lts opgeheven en bedrijf scholen gesloten, wie o wie bouwt dan die vele huizen, graag zou ik een oplossing zien van de politiek aub
 • Ron de Bruin

  6 dagen geleden
  Als we het over absurditeit gaan hebben Paul Visser, zullen we het dan eerst even hebben over de avondklok? Waarom zou ik s'avonds niet even een stukje mogen lopen of fietsen? Wie doe ik daar kwaad mee, en wie zou ik kunnen besmetten, of wie zou mij kunnen besmetten? Volkomen onzinnige maatregel opgelegd aan 17,5 miljoen mensen. Onder het mom te voorkomen dat jongeren samenkomen. Verbiedt dan gewoon samenscholen van jongeren en handhaaf dat. Je gaat geen boom omhakken omdat er 1 tak scheef zit.
 • Inge de Graaf

  6 dagen geleden
  Beter de winkels en restaurants open want nu hebben de mensen minder te doen en willen er toch op uit, met als gevolg dat er hele massas de parken en stranden bevolken. Als de winkels en horeca open gaat MET maatregelen worden de mensen meer verspeid EN dus de kans op besmettingen minder... iedereen weet nu toch dat afstand houden belangrijk is...als ik mensen in een winkel oid zie loop ik er toch al met een boog omheen. Ook kinderen hebben kleding en schoenen nodig, wat bv gepast moet worden!
 1. Hubert Bruls: Versoepelen kan ook in kleine stapjes
  Play

  Hubert Bruls: Versoepe­len kan ook in kleine stapjes

 2. Dit was Nederland vandaag: maandag 1 maart
  Play

  Dit was Nederland vandaag: maandag 1 maart