Lezersbrieven van 2 april 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van 2 april 2021. © ANP/AD Fotobewerking

Reacties op debat verkenners: ‘Dit spel is onderdeel van onze democratie’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 2 april in de krant verschenen over onder meer het vaccinatiebeleid en het debat over de (oud-)verkenners. 

20 reacties

 • J.C. Phitphan

  2 weken geleden
  Wat een gehuichel toch weer, noem mij slechts 1 partij waar liegen en bedriegen NIET hoog in het vaandel staat, ze doen het allemaal, en over heel wat belangrijker dingen, er is niemand die zich laat horen als de burger weer eens is voorgelogen, sterker nog, ze zijn er trots op, het enige wat nu heel duidelijk is, is dat ze ook nog laf zijn, ze storten zich massaal op aangeschoten wild, geen enkele nuance, opeens zijn ze het allemaal met elkaar eens, en de dader?? minister?? geen woord!!!!!!
 • Ron de Bruin

  2 weken geleden
  Elisa deJong .. De rekening voor miljoenen en miljoenen aan steunpakketten volgt later nog. En drie maal raden wie dat mag gaan betalen? Ben bang dat het Jan met de Pet is. En een foutje kan iedereen maken, liegen is van een andere orde.
 • Dana Struijs

  2 weken geleden
  Waar hebben we het eigenlijk over? Over een opmerking, die door een ambtenaar in de uitwerking van gesprekken is toegevoegd. Want in de originele aantekeningen van zowel Rutte, Ollongren en Jorritsma niet terug te vinden is. Wat wèl terug te vinden bleek, was een juist pósitieve opmerking over Omtzigt tijdens die gesprekken. Dus waar hébben we het nou eigenlijk over? De andere partijen zijn gewoon stikjaloers dat Rutte zo goed uit de verkiezingsbus kwam. Dat is waar we het over hebben.
 • van Dillen

  2 weken geleden
  Helemaal eens met F. Boon, over e-bikes. Aan mijn bijna 60-jarige lijf geen "luie" fiets. Ik schrik me ook altijd rot als zo'n geluidloos gevaarte mij ineens -veel te hard- voorbij stuift. Niet alleen minder gezond (ze trappen écht nauwelijks) maar ook nog eens gevaarlijk. En dat is al meerdere malen aangetoond in diverse onderzoeken.
 • v.d. Heiden

  2 weken geleden
  Wie is die Talitha Muusse wel dat ze denkt zo'n oproep te kunnen/mogen doen ? Laat zij zich bezig houden met onafhankelijk journalistiek daar heeft ze het al lastig genoeg mee. Ik zou zeggen "blaaskaak" realiseer je je wel wat je hiermee oproept? Ik denk het niet als ik je zo hoor en bezig zie. Ik zal maar denken je bent nog te jong omdat te kunnen beseffen.
 1. Alle NAVO-troepen vertrekken vanaf 1 mei uit Afghanistan
  Play

  Alle NA­VO-troe­pen vertrekken vanaf 1 mei uit Afghanis­tan

 2. Op bedevaart naar Mekka, maar dan op 1,5 meter afstand
  Play

  Op bedevaart naar Mekka, maar dan op 1,5 meter afstand