Drukte in de coronateststraat van de GGD Brabant Zuidoost in Eindhoven.
Volledig scherm
Drukte in de coronateststraat van de GGD Brabant Zuidoost in Eindhoven. © Rob Engelaar

Reacties op dieprood Nederland: ‘Wat staan we er gekleurd op’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de inzendingen die vrijdag 23 juli in de krant verschenen over onder meer Olympische minisportbroekjes en een ongenuanceerde krantenkop.

13 reacties

 • inge de graaf

  1 jaar geleden
  Precies Dominique de Graaff, alsof we het expres doen, de eenvoudige reden waarom wij er zo voor staan is toch echt dat we met velen wonen op een klein(ere!) oppervlakte dan bv Duitsland...
 • Ton Dolfijn

  1 jaar geleden
  De Duitsers hebben gelijk met hun ernstig risico gebied Nederland. Demissionair Minister de Jong zou in het bedrijfsleven wegens zijn Dansen met Jansen en ruim daarvoor er al lang uitgeknikkerd zijn maar de politiek, lees VVD en D66 houden hem de hand boven het hoofd. Gevolg: Code rood voor Nederland en reisgeld weg voor de brave burger.
 • Y. Postma

  1 jaar geleden
  Beste meneer of mevrouw ten Have, Ik sluit mij aan bij Kevin Boogaard, is het niet zo dat elk individu hier verantwoordelijk voor is? Het is natuurlijk heel makkelijk om de regering of wet en regelgeving hiervan de schuld te geven……. Erken de fout bij een ieder die geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen daden.
 • Dominique de Graaff

  1 jaar geleden
  En dat allemaal gebaseerd op een pcr test die geen besmetting vaststelt, maar slechts de aanwezigheid van virus deeltjes. Echt, we slaan volledig door. En dat "we staan er gekleurd op", zo van "jullie zijn stout" mag wel eens stoppen. Dat toontje van de media bevalt me totaal niet.
 • Kevin Boogaard

  1 jaar geleden
  Even als reactie op de brief van J. Ten Have, Woeden. Het is makkelijk om alles bij de bewindsmlieden in de schoenen te schuiven. Maar mensen kunnen toch ook zelf nadenken? Iedereen wist dat er een delta variant aanwezig is en dat die zeer besmettelijk is. En de regering heeft niemand gevraagd om te sjoemelen met sneltests. Als je het mij vraagt zijn er meerdere schuldigen en niet alleen de regering.