Colin Powell diende als minister van Buitenlandse Zaken en hoofd van de Amerikaanse strijdkrachten.
Volledig scherm
Colin Powell diende als minister van Buitenlandse Zaken en hoofd van de Amerikaanse strijdkrachten. © AP

Reacties op dood Colin Powell: ‘Het siert deze minister dat hij zijn fout heeft toegegeven’

“Mooie analyse van Eus over de aids-uitlatingen” en “Laat Rutte zich eerst en vooral bezighouden met zijn eigen gedrag en de problemen binnen Nederland”: dit zijn reacties op onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder staan alle brieven die in de krant van woensdag 20 oktober verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

3 reacties

 • Becker

  2 maanden geleden
  Wat een gebazel over die Collin opwelling. Het siert hem dat hij heeft toegegeven dat hij fout zat. We zijn als Nederland een oorlog ingetrokken die onder onze militairen slachtoffers heeft gemaakt. Gebaseerd op leugens en bedrog door Amerika en met name door deze powell. Dat hij later erkende dat hij fout zat maakt het niet goed. Zijn baas Bush en ook hij zijn in mijn ogen doodgewone oorlogsmisdadigers. En hebben de dood van “ onze” militairen op hun geweten.
 • J Zeeman

  2 maanden geleden
  @Hans Laats: Gevaccineerden kunnen inderdaad anderen besmetten, dat is ook altijd gezegd door de wetenschappers. Echter worden gevaccineerden voor het overgrote deel veel minder ernstig ziek en belanden bijna nooit op de IC (uitzonderingen zijn er altijd). Het feit blijft dat ongevaccineerden wel vaak op de IC belanden en daar onnodige druk op de verpleging leggen. En dat valt ze wel te verwijten. Medische reden om niet te vaccineren is oke, de rest mag van mij in sociale isolatie.
 • Hans Laats

  2 maanden geleden
  Hans Laats. @Reina van Keken, ik heb die brief van J. Hoppe uit Rockanje niet gelezen. Het is inderdaad zo dat niet-gevaccineerden in een negatieve hoek wordt gezet en de schuld krijgen van de besmettingen terwijl de gevaccineerden wel degelijk anderen ook kan besmetten doch dit willens en weten worden ontkent. Helaas is het hier in NL. gemakkelijk om naar een ander te wijzen en schuld te geven terwijl het respect naar elkaar verweg is.