Lezer Bouvy mist een buurthuis om onder de mensen te komen. Buurthuis Tientjes in Breda (foto) ging in elk geval open.
Volledig scherm
Lezer Bouvy mist een buurthuis om onder de mensen te komen. Buurthuis Tientjes in Breda (foto) ging in elk geval open. © Peter Braakmann

Reacties op eenzame coronabubbel: ‘Het leven wordt wel erg karig’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl. Hieronder de inzendingen die verschenen in de krant van zaterdag 31 juli over onder meer de trage actie van het OM, het goud van ‘Kniemann’ en de goudmijn waarop vaccinmakers zitten.

4 reacties

 • Shirley De Boer

  1 jaar geleden
  Er zijn genoeg wetenschappers en dokters die een hele andere mening hebben dan wat in de media altijd als feiten gepresenteerd wordt. Die worden monddood gemaakt en weggezet als wappies. Dus in feite alleen wetenschap respecteren wat uit de goede hoek komt en de mening van de massa is, dus niet per definitie de waarheid. Ventilatie bijvoorbeeld werd een jaar geleden al voor gewaarschuwd, maar diegene werd voor gek verklaard. Nu na een jaar alsnog erkent! Too late. Shirley de Boer
 • Leo Haas

  1 jaar geleden
  @Milan van Schagen: Wie niet voor “wappie” wil worden uitgemaakt, zou kunnen overwegen de wetenschap te respekteren, met name wanneer wetenschappelijke feiten niet sporen met de eigen mening.
 • ANN LIMBOS

  1 jaar geleden
  Je went aan alles !
 • Milan van Schagen

  1 jaar geleden
  @Nanny Helemaal mee eens maar als je zoiets zegt ben je tegenwoordig gelijk een wappie door mensen die niet verder kijken dan hun televisie.
 1. Reacties op hoger beroep zaak-Mallorca: ‘De familie Heuvelman verloor Carlo aan zo'n vechtpartijtje’
  42

  Reacties op hoger beroep zaak-Mallorca: ‘De familie Heuvelman verloor Carlo aan zo'n vechtpar­tij­tje’

  ‘Advocaat Harriët de Kroon vindt de strafmaat gewoon te hoog voor twee vechtpartijtjes. Zou de familie Heuvelman er ook zo over denken?’ en ‘Ja, 150 jaar geleden werd de slavernij afgeschaft, maar beseffen we dan niet dat die nog altijd bestaat: kindearbeid, de seksindustrie en kijk alleen maar wat er in Qatar gebeurt’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 26 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.