Demonstratie tegen het coronabeleid op de markt
Volledig scherm
Demonstratie tegen het coronabeleid op de markt © Erik van 't Hullenaar

Reacties op het coronabeleid: ‘Asociale ‘ikke ikke’-gedrag en regering de schuld geven’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die woensdag 23 juni in de krant verschenen over onder meer de formatie, EK voetbal en het coronabeleid. 

4 reacties

 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Ik is een trend die door de politiek duidelijk gehandhaafd wordt. Ik vind het idd heel aso gedrag, maar blijkbaar is wijzen naar anderen en zeggen dat het aso's zijn heel normaal. Dit gaat fout aflopen, heel fout.
 • Danny Verhoeven

  1 jaar geleden
  Wat een kansloze reacties hieronder over de kanjers in de zorg! Kan duidelijk lezen dat deze mensen totaal geen medeleven hebben voor anderen! Wel fijn he, dat de mensen in de zorg toch wel voor jullie klaar zullen staan als jullie ze nodig hebben.
 • J.C. Kattestaart

  1 jaar geleden
  Wanneer je een beroep kiest dan weetje toch waar je voor kiest.En dan moet je de consequentie aanvaarden.Wil je dit niet moet je een ander beroep nemen.
 • Wilma Lutz

  1 jaar geleden
  Gun de zorgmedewerkers eerst even de rust ,schrijft ene Nancy. Nou die mensen al meer dan een jaar met uitgestelde zorg zitten, en bang zijn dat ze niet overleven of erger ziek worden. Die moeten nu zo snel mogelijk geholpen worden,er gaan daar nog veel doden vallen,die mensen hebben niet om corona gevraagt, en niet na de rust van de zorgmedewerkers . Moet je maar niet in de zorg gaan werken,dan kan je rusten. Wilma lutz landgraaf
 1. Gevreesde tsunami bijstandsgerechtigden blijft uit: Den Haag doet het beter dan andere grote gemeenten
  PREMIUM

  Gevreesde tsunami bijstands­ge­rech­tig­den blijft uit: Den Haag doet het beter dan andere grote gemeenten

  De gevreesde tsunami van nieuwe bijstandsgerechtigden in Den Haag door de coronacrisis is tot opluchting van de gemeente uitgebleven. Het aantal Hagenaars met een uitkering is in de eerste helft van dit jaar zelfs licht afgenomen. Door een unieke samenwerking met 12 uitzendbureaus hoopt de gemeente meer mensen die door corona zonder baan zijn komen te zitten snel aan werk te helpen.