Lezersbrieven van 8 januari 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van 8 januari 2021. © ANP/AD Fotobewerking

Reacties op het coronadebat: ‘Voor de oppositie was dit de start van de verkiezingscampagne’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 8 januari in de krant verschenen over onder meer Willem Engel en het coronadebat.

5 reacties

 • Chris Cox

  3 weken geleden
  Ben het helemaal eens met aantal reacties over Klaver, Marijnissen en anderen. Het is allemaal heel gemakkelijk achteraf kritiek te geven en te roepen dat het anders kan/moet. Zeker als je geen verantwoordelijkheid hoeft te nemen. Alle respect voor Rutte. De Jong en alle andere kabinetsleden die alles doen om oplossing te creeren. Dat er eens een keer iets fout gaat of gewijzigd moet worden, dat kan. Als er niets gedaan wordt gaat het altijd fout.Dus oppositie doe even normaal
 • Anoniem

  3 weken geleden
  Alle respect voor Hugo de Jonge, ga er maar aan staan. Erger me mateloos aan de manier zoals bv Jesse Klaver en Lilian Marijnissen tekeer gaan. Zouden zij het zoveel beter doen? Nee, dat kan ik me niet voorstellen. Vergeet niet, waar gewerkt wordt vallen spaanders of wie van ons zonder zonde is werpe de eerste steen.
 • v.d. Heiden

  3 weken geleden
  Het duurt niet lang meer of het gaat hier in Nederland ook helemaal los en de media doen hier zelf ook aan mee. Het komt vast en zeker overwaaien vanuit Amerika en dat is geen onzin !! En belachelijk dat over b.v. een Willem Engel een groot stuk in het AD wordt opgenomen!! Kijk naar de bejegening en het taalgebruik in de tweede kamer !! onbeschofter kan het bijna niet nog los van de persoonlijke aanvallen !! Waarom zoveel partijen die veel hetzelfde zeggen. Stel een grens hieraan !!!!!!!
 • Anoniem

  3 weken geleden
  eskuu
 • Anoniem

  3 weken geleden
  eskuu
 1. 35 jaar geleden ontplofte de Challenger live op TV: 'Iedereen op de grond zat verbijsterd te kijken'
  Play

  35 jaar geleden ontplofte de Challenger live op TV: 'Iedereen op de grond zat verbijs­terd te kijken'

 2. Weerbericht: Regen, regen en nog eens regen
  Play

  Weerbe­richt: Regen, regen en nog eens regen