Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra, Alexandra van Huffelen, Mark Rutte en Geert Wilders tijdens een nieuw debat over de toeslagenaffaire. Uit eerder openbaar gemaakte notulen van de ministerraad over de toeslagenaffaire kwam naar voren dat de Tweede Kamer om politieke redenen niet goed is geïnformeerd.
Volledig scherm
Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra, Alexandra van Huffelen, Mark Rutte en Geert Wilders tijdens een nieuw debat over de toeslagenaffaire. Uit eerder openbaar gemaakte notulen van de ministerraad over de toeslagenaffaire kwam naar voren dat de Tweede Kamer om politieke redenen niet goed is geïnformeerd. © ANP

Reacties op het debat: ‘Wilders zal nooit accepteren dat een fractielid een afwijkend standpunt inneemt’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die zaterdag 1 mei in de krant verschenen over onder meer de avondklok en het debat over de toeslagenaffaire. 

8 reacties

 • A. van Rijnsbergen

  2 maanden geleden
  @Gert Meijboom "Omzigt moet zich aansluiten bij de SP, die partij kan met hem veel bereiken." Is dat dezelfde SP die zich sinds haar oprichting stelselmatig, al voor een formatiepoging, buitenspel zet en weigert om enige regeringsverantwoordelijkheid te dragen en nog maar 9 zetels telt? Op een enkeling na die met voorkeursstemmen wordt verkozen, zitten alle kamerleden er dankzij een partijlidmaatschap. Als je het niet eens bent met de partijstandpunten moet je m/v genoeg zijn om op te stappen.
 • gert meijboom

  2 maanden geleden
  Die gespeelde verontwaardiging, onvolwassen. Alsof in de fracties binnenskamers niet wordt geroddeld, zwart gemaakt. Kom op zeg, zijn we ineens roomser dan de paus allemaal. Wilders speelt geen rol van betekenis, die hele partij gaat alleen om hem, de rest van die fractie zijn allemaal lichtgewichten, net als LPF indertijd, laat die man gewoon blazen, hoop gekakel altijd zonder een ei te leggen. Omzigt moet zich aansluiten bij de SP, die partij kan met hem veel bereiken.
 • Henry Janssen

  2 maanden geleden
  Dat is niet alleen bij meneer Wilders er is geen 1 partij die wil dat er iemand een andere mening heeft en die dan naar buiten brengt als de partij. Maar het is zo makkelijk om Wilders ergens van te beschuldigen terwijl de cda hun collega omzigt 10 messen in de rug duwden omdat die een andere mening had en het verrekten om zijn mond dicht te houden
 • theo jansen

  2 maanden geleden
  Theo Jansen Voor het journaille is her blijkbaar nog steeds nier duidelijk dat het CDA op dit moment een instabiele factor http://is.De poging om Pieter Omtzigt weg te promoveren zijn definitief http://mislukt.Er moet een nationaal kabinet komen olv Omtzigt, benoemd door de Kamer en een Grondwet wijziging met maatregelen zoals dat een premier niet meer dan 8 jaar maximaal mag aanblijven.En dan nieuwe verkiezingen.
 • Jan Proeme

  2 maanden geleden
  Ik heb altijd gezegd je collega verraad je voor een dubbeltje