Premier Mark Rutte en Sigrid Kaag (D66) op weg naar een gezamelijk overleg met informateur Hamer op het Binnenhof.
Volledig scherm
Premier Mark Rutte en Sigrid Kaag (D66) op weg naar een gezamelijk overleg met informateur Hamer op het Binnenhof. © Phil Nijhuis

Reacties op het kabinet: ‘Mark Rutte zou niet te vertrouwen zijn’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die woensdag 16 juni in de krant verschenen over onder meer Eriksen, het coronavaccin en de PVV. 

16 reacties

 • CC Tacke

  1 maand geleden
  En hou eens op met dat gejank dat Wilders wordt buiten gesloten, dat wil hij nl hij wil niet regeren en dit uitspelen naar de kiezer. Als je dingen roept die wettelijk helemaal niet kunnen dan sluit je je bewust uit. Niet voor niets vragen ze “hou je aan de wet, pas dat aan en er valt te praten” maar dan moet hij ook verantwoording nemen en liep hij als eerste weg alles overboord gegooid dat hij had beloofd. Deze man gilt en schreeuwt graag vanaf de kant net als Baudet, belasting geld theater.
 • CC Tacke

  1 maand geleden
  Wie is er in de politiek dan wel te vertrouwen? Je wordt als burger en kiezer bespeeld. Het is een spel dat gespeeld wordt. Als je eerlijk en oprecht bent is het lastig volhouden in de politiek. Kijk naar Omzicht je maakt het jezelf dan niet makkelijk als je niet mee speelt. Al is het niet mijn partij en kan ik me in sommige standpunten totaal niet vinden vind ik Seegers van de CU heel betrouwbaar en eerlijk overkomen en integer.
 • jacqueline Schijver

  1 maand geleden
  Mark Rutte vergeet te veel en te vaak dingen , de zin "daar heb ik geen herinnering aan" gebruikte mijn opa ook toen hij is het verzorging tehuis zat en zwaar dementerend was ! En als je kijkt hoeveel VVDers er bij schandalen betrokken zijn dan blijkt maar weer eens dat er veel mensen gewoon blind zijn want anders stem je niet op deze partij !
 • Karien Blok

  2 maanden geleden
  Mark is net zo betrouwbaar als al zijn collega’s in de politiek, net als alle 150 roeptoeters in de 2e kamer. Daarnaast kan hij draagvlak creëren en leiding geven, wie o wie doet hem dat na?
 • J.C. Kattestaart

  2 maanden geleden
  De fokus is echt gericht op de VVD,CDA,Omzigt en het Voormeren.Alle linkse partijen houden hun adem in en wachten af.Pas als het tijdstip daar is gebruiken ze hun ellebogen om vooraan tekomen.En smeren natuurlijk (Heel veel).Rechts laat duidelijk van zich horen.Maar dat zijn partijen die bijvoorbaat zijn uitgesloten.Dat heet democratie.