Mark roert in de politieke heksenketel.
Volledig scherm
Mark roert in de politieke heksenketel. © Ruben Oppenheimer

Reacties op het opstappen van ministers: ‘Rutte zou af moeten zien van het leiden van een nieuw kabinet’

‘Het zou Kaag heel erg sieren om of helemaal uit de politiek te verdwijnen’ en ‘Elektriciteit opwekken met windturbines en zonnepanelen is een druppel op een gloeiende plaat’, dit zijn enkele van de onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder staan alle brieven die in de krant van maandag 20 september verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

22 reacties

 • Jan Heijmans

  1 jaar geleden
  Veel mensen willen nieuwe verkiezingen Dat zou alleen zin hebben als het aantal partijen tenminste gehalveerd wordt.
 • V Blessing

  1 jaar geleden
  Al die "probleemloos draaiende" kerncentrales hebben wel een gigantisch probleem: Ze weten niet waar ze heen moeten met het radioactief afval. Het wordt sinds tientallen jaren per trein door geheel Eurooa gereden, hier gedumpt, weer eruit gehaald ("oeps, zoutmijnen waren toch geen goed idee") en inmiddels in grote hallen geparkeerd. Misschien kan elke voorstander van kernenergie een paar vaatjes thuis in garage of schuurtje gaan stallen, voor onbeperkte tijd? Wel de buren op de hoogte stellen.
 • mannita sierink

  1 jaar geleden
  mijn hoop is gevestigd op pieter omzigt hij gaat nu ook met piri van de pvda en groen links rutte,broekers knol enz grillen ik hoop dat het ze warm word dat ze er allemaal uitvliegen!!! het is toch niet uit te leggen hoe dit .....! omgaat met ons,,het gepeupel,, denken ze nou echt dat wij allemaal gek zijn? serieus? en dat johan remkes niet ziet na 11 verdwijnende leden van het kabinet,dat er iets flink schort aan het chefje? ik zeg nieuwe verkiezingen en nooit geen rutte,kaag,enzenz meer!!!!!!!
 • Dick de Bruijn

  1 jaar geleden
  In het bedrijfsleven had Rutte al lang de laan uit gevlogen, zonder oprotpremie. Zijn mededirectieleden (ministers) zijn weggestuurd door de Raad van Commissarissen, zelf heeft hij het vertrouwen van de aandeelhouders( kiezers) verloren. Gekker nog, zowel hij als mededirecteuren worden ook lid van de RvC en contoleren zo zichzelf. Te idioot voor woorden. Maar teflon Mark lacht alle kritiek weg, alleen eigen glorie (lees baan bij de EU) telt.
 • Rene vd Borden

  1 jaar geleden
  Het leiden van Mark is op het moment meer lijden dan leiden. De formatie leidt nergens toe maar wij lijden eronder. Ach nog even dan hebben we Leidens ontzet.
 1. Reacties op Thierry Baudet: ‘Zijn gedrag is van een onbeschaamde brutaliteit’
  94

  Reacties op Thierry Baudet: ‘Zijn gedrag is van een onbeschaam­de brutali­teit’

  ‘Je mening mogen verkondigen in onze vrije Nederland moet geen vrijbrief zijn voor onbeschaafd gedrag’ en ‘Als je alleen naar paleis Noordeinde gaat om de koninklijke familie te kunnen uitjouwen, dan ben je toch wel erg infantiel bezig’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 23 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.