Premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) geven een toelichting op de coronamaatregelen in Nederland. Het kabinet komt met een besluit over de versoepeling van de maatregelen.
Volledig scherm
Premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) geven een toelichting op de coronamaatregelen in Nederland. Het kabinet komt met een besluit over de versoepeling van de maatregelen. © ANP

Reacties op het personeelstekort: ‘De horeca moet nu even niet zeuren.’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die zaterdag 24 april in de krant verschenen over onder meer het personeelstekort en de businessclassreizen van Henk Bril.

13 reacties

 • Mike Cremers

  2 maanden geleden
  Mike Cremers. Helaas lees ik ook hier weer verkeerde berichten over Fieldlabs waar 1 miljard naar toe zou gaan en hoe onzinnig dat is. Even iets recht zetten : Fieldlab evenementen heeft niets te maken hiermee. Er gaat vanuit het kabinet 1 miljard naar "testen voor toegang" om zo tegemoet te komen aan de wens van het publiek om meer te kunnen en tegemoet te komen aan ondernemers (horeca, musea, theaters enz) die weer open willen. Fieldlab evenementen heeft hier niets mee te maken.
 • R.N. van de Vrugt

  2 maanden geleden
  Cees van Lochem wil dat men elkaar vergeeft en snel formeert tot een nieuwe Kabinet Rutte IV. Ik vind dat onbegrijpelijk, met de kennis van nu, dat een premier die zelfs meineed heeft gepleegd en na de zoveelste leugen en een ongekende machtsdoctrine implementeerde, nu nog kan worden vergeven, zelfs leiderschapswaardig is. Waar is de mores gebleven onder VVD-stemmers? Robert van de Vrugt
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  P.Moret In het land waar ik momenteel verblijf, is het strict verboden om onder de 18 jaar naar buiten te gaan. Deze kinderen zitten al een jaar thuis, waarschijnlijk mogen de kinderen pas in 2022 naar school. De ziekenhuizen hier liggen over vol. Als je de straat op gaat, draag je een mondmasker en een face shield. Daarnaast zijn de terrassen wel geopend, alleen mag je niet met z'n tweeën aan dezelfde tafel zitten. Ik denk dat wij minder moeten zeuren en blij moeten zijn met wat wel mag
 • Jan Willem Roos

  2 maanden geleden
  Ik zeg het zeker niet snel, maar nu heeft Rutte wel een beetje gelijk, de horeca moet niet meer zeuren. We horen niet anders, door de hele coronacrisis heen, alleen het gejammer van de horeca. Nu is het echt klaar maar dat stierlijk vervelende gezeur. Gaat het niet over hun bedrijven, zeuren ze nu weer de dakpannen van de daken over het te kort aan personeel. Ze hebben een aardig lange tijd kunnen rusten, gaan ze nu maar een stapje harder lopen en stop een met zeuren, het wordt vervelend.
 • S. Ophuijsen

  2 maanden geleden
  @monique de bruijn: ik denk dat het wellicht een enkele horeca ondernemer is die klaagt. Ik denk dat het voornamelijk de pers is die het weer tot grote hoogtes blaast.