Carlo Heuvelman uit Waddinxveen stierf vorig jaar op 27-jarige leeftijd aan de gevolgen van hersenletsel, vier dagen na een mishandeling op Mallorca.
Volledig scherm
Carlo Heuvelman uit Waddinxveen stierf vorig jaar op 27-jarige leeftijd aan de gevolgen van hersenletsel, vier dagen na een mishandeling op Mallorca. © gratis

Reacties op hoger beroep zaak-Mallorca: ‘De familie Heuvelman verloor Carlo aan zo'n vechtpartijtje’

‘Advocaat Harriët de Kroon vindt de strafmaat gewoon te hoog voor twee vechtpartijtjes. Zou de familie Heuvelman er ook zo over denken?’ en ‘Ja, 150 jaar geleden werd de slavernij afgeschaft, maar beseffen we dan niet dat die nog altijd bestaat: kindearbeid, de seksindustrie en kijk alleen maar wat er in Qatar gebeurt’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 26 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

42 reacties

 • Nel Kalkkman

  2 maanden geleden
  Wat denken die fasten jou eerst laf zo snel mogelijk het vliegtuig pakken naar huis (als je onschuldig ben) dan blijf je gewoon lafaards daar stoer doen en thuis bok pappie en mammie uit huiken ik heb niks gedaan tuurlijk maar Carlos is dood en hun naam is haas joh van mij mogen levenslang krijgen hebben Carlos zijn ouders en vriendin ook n kalkman
 • Hans de Laat

  2 maanden geleden
  Ze hebben een mens in de bloei van zijn leven gewoon bewust zodanig hard aangepakt dat dit zo is afgelopen. Hoezo 7 jaar dan voor 1 persoon. Gewoon allemaal 7 jaar op zijn minst. En wat er daarna gebeurd zien we dan wel weer.
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  In Nederland zijn ze bang om een statement te maken.Maar dat is al jaren lang hoog nodig,om het tij te keren.Tegen mensen die roekeloos rijden en mensen dood rijden,mensen doodsteken en die mensen dood trappen.Ik heb het idee dat het ze het geen bal interesseert het zijn maar burgers denken ze.Maar ik ben voor,zeven of vijf jaar is te kort voor deze mensen.Het is vreselijk zal je kind maar zijn,vergeet Joes Kloppenburg niet.Zomaar uit het leven geschopt of het niks is straf omhoog.
 • M. Kok

  2 maanden geleden
  Dat ze moeten worden gestraft. Staat niet eens ter discussie. Maar iedereen heeft het recht verdedigd te worden. @ Ad Hennen Het siert u. Er is een uitdrukking. Vergeven is belangrijk. En zeker niet hetzelfde als vergeten. Wens u alvast hele fijne dagen toe! Mvg. Mieneke
 • A Van Iersel

  2 maanden geleden
  Dit groepje agressievelingen trad collectief op, niemand trapte op de rem, dus collectieve gevangenisstraf. De hele bende 12 jaar opsluiten. Is moord / doodslag in vereniging. Geen enkele compassie met dit tuig en evenmin met hun ouders/opvoeders.