Vuurwerk in de Kuip tijdens Feyenoord - Union Berlin.
Volledig scherm
Vuurwerk in de Kuip tijdens Feyenoord - Union Berlin. © AP

Reacties op hooligans: ‘Nep-Feyenoorders, we zijn jullie zat!’

Op straat voor ‘ouwe trut’ worden uitgemaakt, supporters die geen échte clubfans zijn, en de verbazing van een lezer over de eerste gedode wolf: dit zijn enkele van de onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder staan alle brieven die in de krant van vrijdag 22 oktober verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

16 reacties

 • j Ekkel

  1 jaar geleden
  Toeslagenaffaire: ik lees net dat de RvS met een negatief rapport komt over het handelen van het demissionair kabinet in deze. Ze vinden de reactie te snel en niet goed doordacht. Dan denk ik "huh niet goed doordacht?" Volgens mij was het zerotolerance gevalletje van deze RvS nog minder goed doordacht. Dat is volgens mij precies de oorzaak van de hele ellende, waar geen eind aan lijkt te kunnen komen. Tot voor kort had ik nog wel een hoge pet op van deze Raad, maar die pet ligt nu op straat!
 • Yoshua Kreukniet

  1 jaar geleden
  Ik verbaas me over de mensen die een probleem hebben met onze wolf die hier al eeuwen lang leeft en schapen vermoord. Een schaap kost rond de € 125.-, misschien doden wolven jaarlijks 100 schapen. Ze niet klagen over de Amerikaanse rivierkreeft en de Amerikaanse muskusrat die jaarlijks voor tientallen miljoenen schade aan onze dijken en waterwegen aanrichten. 12K voor schapen vinden ze veel geld, de wolf moet weg. 20 miljoen euro aan dijkherstel, daar hoor je ze niet over.
 • Kok

  1 jaar geleden
  De mensen die het hardst schreeuwen hier, dieren dit en dat zijn de grootse vleeseters
 • Danny Verhoeven

  1 jaar geleden
  De natuur kan zichzelf helemaal niet regelen. Daarvoor bemoeit de alwetende mens zich er veel te veel mee. Waar wil je de wilde dieren laten dan? In een natuurpark, waar de mens continu een storende factor is? Dat is pas erg. Ik heb geen zwakke maag hoor, maar ik zeur ook niet als een boer wolven doodschiet om zijn veestapel te beschermen.
 • A. Schoenmaker

  1 jaar geleden
  F Boom denkt dat windmolens en zonnepanelen gratis zijn, en M de Raay denkt dat deze niet ook in een fabriek gemaakt worden. Ook weer nieuws.
 1. Reacties op rellen Marokko-België: ‘Nu verdwijnt die prachtige overwinning naar de achtergrond’
  28

  Reacties op rellen Marokko-Bel­gië: ‘Nu verdwijnt die prachtige overwin­ning naar de achter­grond’

  ‘Je kon er natuurlijk op wachten dat er na de winst van Marokko rellen en vernielingen zouden paatsvinden’ en ‘De juichverhalen over Saxenda zullen voor velen uitmonden in de zoveelste teleurstelling in hun eeuwige strijd tegen overgewicht en de daarbij horende vooroordelen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 29 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.