ANP/AD Fotobewerking
Volledig scherm
© ANP/AD Fotobewerking

Reacties op huidige coronabeleid: ‘Rutte klinkt steeds meer als roepende in de woestijn’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die dinsdag 20 april in de krant verschenen over onder meer het coronabeleid en het feit dat er te weinig plekken zijn voor jongeren die hun taakstraf moeten uitvoeren. 

7 reacties

 • Anoniem

  4 weken geleden
  @Truus. Koningin Elizabeth heeft er bewust voor gekozen helemaal alleen te gaan zitten. Dit omdat ze geen uitzonderingspositie wil. Immers hebben al vele mensen in eenzaamheid afscheid moeten nemen van een geliefde door coronaregels....... Groet, Diane ( dianehoven@live.nl)
 • ton Abel

  4 weken geleden
  geweldig alleen maar pro lockdown en vaccinatie reacties...je zou bijna denken dat iedereen dat Corona sprookje gelooft en dat de griep echt niet meer bestaat en het AD inderdaad nog een echt vrij nieuwsmedium is, die niet aan de hand van Big Tech loopt. Gewoon door blijven tellen die Corona 'doden' hoor, zuivere statistiek toch, als je op 1 januari doodleuk doortelt. Schets een zo zwart mogelijk scenario, maak iedereen bang en doe alsof 1.5 meter de norm is en muilkorven en testen normaal is.
 • Therese Weijdt

  4 weken geleden
  Ik vraag mijn af word Rutte onder druk gezet als hij de deuren niet open Zet door D66
 • Therese Weijdt

  4 weken geleden
  Al die miljonairs zangers stonden weer te trappelen voor op te treden. Hebben ze dan helemaal geen verantwoording meer en denken, Alleen maar aan geld ook 538 zender van John de mol, Die zit veilig in zijn heilige huisje met de familieleden.
 • J.P. Hol- Sey

  4 weken geleden
  Ik hoop zo dat Rutte cs het verstand laten zegevieren en niet onder dwang van boze burgers de teugels te vroeg laten vieren! Beter nog even geduld, dan komt het goed.
 1. Wereldwijd duizenden mensen bij pro-Palestina-demonstraties
  Play

  Wereldwijd duizenden mensen bij pro-Palestina-demonstra­ties

 2. Corona sloopt ook Indiase platteland: lijken drijven voorbij in Ganges
  Play

  Corona sloopt ook Indiase platteland: lijken drijven voorbij in Ganges