Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP, beeldbewerking AD

Reacties op idee vaccinatiegame: ‘Dit plan is van de zotte’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die dinsdag 24 november in de krant verschenen over onder meer vaccineren.

4 reacties

 • Anonymous

  2 maanden geleden
  Mensen op deze manier snoert de regering onze mond uiteindelijk. Waar eindigt dit. En ja ik zou veel geld neer tellen voor een vals paspoort of dergelijke. Wie weet wat ze in de vaccinatie stoppen. 
 • frans Vullings

  2 maanden geleden
  Voor alle mensen die graag zo snel mogelijk ingeent willen worden hoop ik dat er geen bijwerkingen op lange termijn uitkomen(5 tot 10 jaar), tot dan mag u mijn portie hebben 
 • Skylab

  2 maanden geleden
  Het idee is juist dat dwang op geen enkele wijze is toegestaan. Ook het op een positieve manier belonen is dwingend en dat mag niet volgens de wet. Er zijn uitzonderingen denkbaar maar daar valt dit vaccin niet onder zo heb ik begrepen.
 • Anonymous

  2 maanden geleden
  FVD: De uil van Minerva en Baudet is als een blinde vink door de ruit gevlogen blijkbaar.Zo groeit de versplintering van de maatschappij en de politiek nog verder. Hadden we nog maar vijf partijen, zoals vroeger, sluiten van compromissen was toen gewoon. Nu wil iedereen de grootste mond hebben en daardoor verdeeldheid zaaien. Jammer hoor.
 1. Ongeregeldheden in Haagse Schilderswijk, straat schoongeveegd door ME
  Play

  Ongeregeld­he­den in Haagse Schilders­wijk, straat schoonge­veegd door ME

 2. Geplunderde winkels in station Eindhoven bij rellen
  Play

  Geplunder­de winkels in station Eindhoven bij rellen