Jonge asielzoeker aan de voorkant van een van de vier woonunits voor AMV-ers.
Volledig scherm
Jonge asielzoeker aan de voorkant van een van de vier woonunits voor AMV-ers. © ANP

Reacties op jonge asielzoekers: ‘Je vraagt je af hoe het kan dat ze zo'n zes grenzen passeren’

‘Tanno Klijn van Voogdij-instelling Nidos begrijpt niet waarom gemeenten niet helpen. Heeft hij onder een steen geleefd of wil hij de problemen van de bevolking niet onder ogen zien?’ en ‘Wat een trieste vertoning, die zogenaamde topwedstrijd tussen Ajax en PSV’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 8 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

85 reacties

 • Mentjox

  3 maanden geleden
  Je vraagt je af hoe het kan dat ze zo'n zes grenzen passeren. Nou dat is heel eenvoudig de landen die zij doorkruizen laten hen maar al te graag door gaan naar hun land van voorkeur. Tanno Klijn van Voogdij-instelling Nidos begrijpt niet waarom gemeenten niet helpen.
 • Hans Velleman

  3 maanden geleden
  Na jarenlang veel kust- en vissersplaatsjes van de EU bezocht te hebben, ontmoette ik vaak in Italië, Portugal, Malta en Griekenland, niet/spaarzaam communicerende sponsors en organisatoren van Sae-watch en Sea-eye met vnl. Duitse (bemannings-)leden en wat Nederlanders, die vaak met Greenpeace samenwerkten en hun boten onderhouden waar de autoriteiten niet zo scherp op diverse zaken letten, waarmen er geen last van heeft om zodoende hun papierwinkel minimaal gebruiken.
 • Zoontjens

  3 maanden geleden
  Als we Rutten Kaag en klaver nou eens naar huis sturen , de volgende verkiezingen laat Geert het eens proberen , de kans is groot dat er plotseling 'n hoop minder komen, als het hier niet meer zo'n luilekkerland is.
 • J Luteijn

  3 maanden geleden
  Tja Ben bang dat alles gestuurd is ! Óók hier in Nederland .’ Minderjarigen vooruitsturen ,met mogelijk zwangere moeder verenigd in Holland ! We gaan deze mensen nooit meer terug kunnen sturen ! Ik wil hier voor geen belasting betalen
 • J Luteijn

  3 maanden geleden
  @helma braak,@g vreeswijk en meerderen . Het klinkt allemaal zo vreselijk asociaal. Misschien is dat ook wel zo misschien ?? Feit is dat Nederland propvol zit .geen huizen voor eigen bevolking.walgelijk. Bovendien hebben veel Nederlanders absoluut geen zin meer om voor asylzoekers (last staan de zg geluk zoekers) extra geld te betalen … we zijn het beu! Laat toch de supporters van de linkse partijen natuurkijk de Kaag aanhangers een fonds oprichten voor de asylzoekers … Ben benieuwd !!
 1. Reacties op staking streekvervoer: ‘Pak de werkgever en laat de passagiers gratis reizen’
  30

  Reacties op staking streekver­voer: ‘Pak de werkgever en laat de passagiers gratis reizen’

  ‘Wat een huichelachtige opmerking van de FNV-bestuurder. Pak niet de reiziger maar de werkgever door passagiers gratis mee te nemen’ en ‘Met verbazing lees ik het artikel over gebak eten op de werkvloer. Hoe leuk is het om samen met je collega’s een gebakje te eten tijdens de koffiepauze?’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 20 januari verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.