Lezersbrieven 9 januari 2021
Volledig scherm
Lezersbrieven 9 januari 2021 © ANP Kippa/AD Fotobewerking

Reacties op Jort Kelder: ‘Natuurlijk zijn alle VS-heulers verongelijkt over zijn goede vraag’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die zaterdag 9 januari in de krant verschenen over onder meer de toeslagenaffaire en Jort Kelder.

19 reacties

 • A.E.M. van Gend

  3 weken geleden
  Jort ging duidelijk de grenzen van het fatsoen over. Hoekstra bleef aangeven dat hij juridisch niet over personen MOCHT spreken. Waarschijnlijk irriteerde dit Kelder, waardoor hij een ongegronde valse sneer gaf.
 • Hans de Jong

  3 weken geleden
  Ik vond het wel humor, die vraag van Jort. En Hoekstra (die wat mij betreft altijd al een groot overbodigheidsgehalte had), Trump vriendje, knijpt hem natuurlijk voor zijn baantje, waar hij vermoedelijk zeer binnenkort wordt vervangen. Daarom reageerde hij ook zo gepikeerd. Meneer claimt vertegenwoordiger te zijn van de US in Nederland. Ondertussen begrijpt hij niks van Nederlanders en heeft alleen maar commentaar op onze manier van doen. Afvoeren.
 • mevrouw de Vries

  3 weken geleden
  Eens met P.Schuit! Ik vond het een zeer gerechtvaardigde opmerking en de heer Hoekstra kletste weer eens uit zijn nek. Elke 4 jaar gaat het zo. Nou, ik heb zoiets beangstigends nog nooit gezien in de USA.
 • Egbert Ridderplaat

  3 weken geleden
  Jort had alleen moeten toevoegen: Mijnheer de ambassadeur, hoe zou U de tweets van uw president willen omschrijven?
 • Anoniem

  3 weken geleden
  Jort Kelder. Wat mij betreft heeft Jos Kelder helemaal gelijk mijn beste Hans Rohde. Het is natuurlijk overduidelijk dat de ambassadeur een heel groot volger is van de meest slechte en incapabele president van de Verenigde Staten is. Hoe kun je Godsnaam zo'n man die bij zijn aanstelling als president gezworen heeft de grondwet van Amerika te beschermen en na te leven. Dan ben je wat mij betreft niets anders van karakter en instelling en sta je helemaal achter de aanval op de democratie.
 1. Argentijnen vechten tegen gigantische bosbranden
  Play

  Argentij­nen vechten tegen giganti­sche bosbranden

 2. 35 jaar geleden ontplofte de Challenger live op TV: 'Iedereen op de grond zat verbijsterd te kijken'
  Play

  35 jaar geleden ontplofte de Challenger live op TV: 'Iedereen op de grond zat verbijs­terd te kijken'