D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma (links) wil dat Forum voor Democratie wordt gestraft voor 'bedreigingen in het hart van onze democratie'.
Volledig scherm
D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma (links) wil dat Forum voor Democratie wordt gestraft voor 'bedreigingen in het hart van onze democratie'. © ANP

Reacties op Kamer over harde uitspraken Forum: ‘Het gaat me aan het hart dat het wordt geaccepteerd’

‘Verlaat massaal de Kamer als FvD een misselijkmakende opmerking maakt’ en ‘De echte supporters zullen zich doodschamen’: dit zijn enkele reacties op onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van vrijdag 19 november verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

17 reacties

 • Ron de Bruin

  10 maanden geleden
  Albert Minten.. Wilt u beweren dat er geen betere regering mogelijk is dan die we nu (demissionair) hebben. Met alle bijbehorende schandalen? Afgetreden ministers en staatssecretarissen. Als dat waar is dan is het werkelijk waar zeer droevig gesteld met dit land.
 • Hans Laats

  10 maanden geleden
  Hans Laats. Er zijn politici's leden van het Kabinet en evenzo in het Parlement ( De Tweede Kamer) onder bedekte worden die wel aanvaardt worden elkaar toch bejegenen. Dis is het woord tribunaal( Rechtbank) niet als zodanig als bedreigen kan worden beschouwd. Er komt volgend jaar een Parlementaire onderzoek toch. Alzo is het woord tribunaal GÉÉN bedreiging wel zijn de debatten verhard in het Parlement. Woorden in het Parlement doet er toe.
 • Faber

  10 maanden geleden
  Roos Buisman slaat de spijker op zijn kop. Goed voorbeeld doet volgen. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Moeilijker is het niet. @a.j. Hulst: censuur bij het AD? Eerlijk gezegd zie ik de toegevoegde waarde van uw bijdragen niet. Neem nou dit blanket statement: "Ik proef willekeur en hoop dat er binnen de redactie van de krant zich geen fascistische elementen bevinden." Klaas Faber, PhD
 • Jan Willem Roos

  10 maanden geleden
  Forum niet als een serieuze partij zien, zo ook wat er in die partij zit en de bijbehorende dreigementen. Die lui sporen nu eenmaal niet, laat ze links liggen en lach ze uit.
 • J Zeeman

  10 maanden geleden
  Over het fouten maken, liegen en niet doen wat je hebt belooft wil ik het even niet hebben, maar als heel NL ziet dat kamerleden elkaar bedreigen moet je niet verwachten dat de gewone burger dit gedrag niet overneemt. Als een kind dagelijks ziet dat pa ma in elkaar slaat weet je dat het kind dit ook gaat doen. Op dit moment is het al normaal om een ander vanwege een mening te stalken en te bedreigen. Politici horen het goede voorbeeld te geven. Gebeurt helaas zelden of nooit tegenwoordig.