Lezersbrieven 04/05.
Volledig scherm
Lezersbrieven 04/05. © AP/AD Fotobewerking

Reacties op kampioenschap: ‘1,5 meter afstand? Ajax is kampioen, voor de rest overal schijt aan’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die dinsdag 4 mei in de krant verschenen over onder meer het kampioensfeest van Ajax en de dodenherdenking. 

13 reacties

 • bjorn Roos

  3 dagen geleden
  Enige die je hiervoor kan aankijken is degene die het toestaat. Onbegrijpelijk. Zelfs als ajax fan zou ik daar niet naar toe gaan omdat iedereen op elkaar staat. Alleen ja... Mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn zien niet van te voren aankomen dat dit gebeurt.
 • ANN LIMBOS

  5 dagen geleden
  En dat voor gastjes die miljoenen verdienen om tegen een balletje te sjotten !
 • M Waar

  5 dagen geleden
  Mensen slaan die voor zichzelf opkomen en als wappie gezien worden, ongevaarlijk, daar worden hele hordes ME en agenten op gezet en waar geweld, toonbaar, de boventoon voert en dan niet door de wappies maar door agenten met gebalde vuisten en hier heeft men een , belachelijk, excuus. Waarschijnlijk omdat voetbalsupporters terugslaan.
 • Emely Emely

  5 dagen geleden
  Anoniempje, ook daar wordt ik kotsmisselijk van , al die mensen die elkaar de hele tijd in menigte moeten opzoeken . Elke demonstratie , huldiging of feestvieren kan niet al 13 maanden niet want ik zit al die tijd braaf thuis hou zelf op mijn gezin ,naaste familie en al het hele jaar wel met diverse vrienden de regels niet 100% nageleefd en baal er verschrikkelijk van als ik al die massa mensen gezellig bij elkaar zie staan ,sterker nog ik hoop dat iedereen die dat niet doet het zelf krijg !
 • Milan van Schagen

  5 dagen geleden
  Wat zijn de mensen boos op Ajax..Waren jullie ook zo boos toen vorig jaar bijna net zoveel mensen op de Dam stonden te demonstreren? Of mocht dat wel van jullie omdat het voor een "goed doel" was? De gemeente had hiet maatregelen moeten nemen..Maar Halsema had dit niet zien aankomen net als vorig jaar op de Dam.Maar daar ging ze gewoon tussen staan. Trouwens was er na die demonstratie vorig jaar welgeteld 1 besmetting bekend.
 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Samenvatting | Feyenoord - Ajax
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Feyenoord lijdt pijnlijke nederlaag in krankzinni­ge Klassieker

  9 mei
 2. Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'
  Play

  Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'