Ajax won de Klassieker met 3-2.
Volledig scherm
Ajax won de Klassieker met 3-2. © ADR Nieuwsmedia

Reacties op Klassieker: ‘Uiteindelijk een terechte overwinning van Ajax’

‘Twee van onze kleinkinderen hebben een bijzondere herinnering aan Piet Paulusma’ en ‘De manier waarop Ajacied Antony in de hekken klom was absurd’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van woensdag 23 maart verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

8 reacties

 • Sander de Koning

  11 maanden geleden
  @Anoniem:Weet je ook hoe spelertjes behandeld worden als Ajax zegt dat ze niet goed genoeg zijn en naar huis moeten?? Ben er maar trots op op Ajakkes.
 • R. v.d. Vlakte

  1 jaar geleden
  Alle analisten in de media (ook die met een Ajax achtergrond) en zelfs ex-topscheidsrechter Mario v.d. Ende verbaasden zich erover dat de overtreding van Martinez op Dessers niet met een penalty werd bestraft. Benut Feyenoord die penalty, dan gaan ze met 1-3 de rust in en was de kans groot geweest om met minimaal 1 punt naar huis te gaan. Ajax was nou niet zo goed dat ze een 1-3 achterstand naar 4-3 winst zouden hebben omgedraaid, dan had Slot het team bovendien veel eerder anders neergezet.
 • Herbie Wilbers

  1 jaar geleden
  Benfica was de terechte winnaar.
 • wim vos

  1 jaar geleden
  Uitgebreid onderzoek via VI heeft uitgewezen dat ploegen die op donderdag spelen en op zondag weer in het laatste half uur niet meer winnen, vrijwel niet meer scoren en veel doelpunten tegen krijgen. Dat zijn de simpele feiten
 • Sander de Koning

  1 jaar geleden
  Als Ajakkes jl donderdag had moeten spelen dan was de wedstrijd opgeschoven maar nu niet. Het zijn toneel spelers van de 1ste categorie ( Getafe kan dat ook ) en Ten hag is een simpele trainer die straks hard zal vallen.Hoe zou het komen dat spelers daar voor noppes de deur uitlopen.