Oranjes-supporters tijdens Nederland-Amerika.
Volledig scherm
Oranjes-supporters tijdens Nederland-Amerika. © ANP

Reacties op laag aantal Oranje-supporters: ‘Je kunt je decembergeld maar één keer uitgeven’

‘Ik snap dat Louis, Truus en de spelers in het St. Regis Hotel gefêteerd worden, maar hebben ze enig idee over de prijzen die voor een nul-sterren barak betaald moet worden?’ en ‘Met het huidige spelersmateriaal is er geen reden om aan te nemen dat Oranje wint van achtereenvolgens Argentinië, Brazilië én Frankrijk’: dit zijn enkele reacteis van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 6 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

21 reacties

 • Ak Kalpoe

  2 maanden geleden
  Ja het is wel heel erg duur ook al ben ik een fan maar kan dat niet betalen en zeker niet nu de feestdagen naderen en nog eens de koste van energie omhoog zijn geschoten en nederland is al heel erg duur geworden al dan kunnen we dat niet meer opbrengen hoe erg het ook is alles is verschrikkelijk duuur geworden
 • J. During

  2 maanden geleden
  Ik vraag me af waarom er zoveel supporters in Qatar zijn uit de zogenaamde ontwikkelingslanden? Kunnen zij soms aan goedkopere vliegtickets, verblijven en kaartjes komen dan supporters uit de Westerse landen? Het kunnen toch niet allemaal door Qatar opgehaalde nep-supporters zijn?
 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  Mevrouw Kok. Nederland-Argentinië 0-3 ,die staat nog steeds 🤫⚽️ Fijne dag 😉
 • J. Breuer

  2 maanden geleden
  Als men een prive vliegtuig ter beschikking krijgt of bezit en alles vergoed of voor je betaalt wordt moet je in bepaalde kringen verkeren. En daar val ik buiten.
 • R van Hees

  2 maanden geleden
  Het is door de locatie gewoon een duur toernooi voor de gemiddelde supporter. Ik las 200 euro per nacht voor een containerwoning, zonder ontbijt uiteraard, in de woestijn op een uur rijden van de stadions. Afzien voor deze kostbare hobby. Maar het maakt veel goed wanneer Oranje kampioen wordt.