Lezersbrieven 18 december 2020
Volledig scherm
Lezersbrieven 18 december 2020 © ANP/AD Fotobewerking

Reacties op lockdown: ‘De timing om het nu te doen, is de beroerdste die je je kunt voorstellen’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 18 december in de krant verschenen over onder meer de harde lockdown en de drukte op Schiphol. 

7 reacties

 • Coret

  5 maanden geleden
  De sluiting van de basisscholen had simpelweg een no-go moeten zijn: Waar haalt deze mevrouw die onzin vandaan? Beseft zij niet dat door het aanhalen van de wetgeving ze hetzelfde doet als de mensen die vinden dat ze niet verplicht kunnen worden een masker te dragen etc? Ik vind het beschamend dit artikel in deze krant te vinden.
 • Coby Vliet

  5 maanden geleden
  De timing mag je beroerd vinden, maar die is ingegeven voor de realiteit en de realiteit is dat door het weigerachtige en domme gedrag van mensen, die met masker lekker gingen funshoppen in overvolle winkelstraten, die piek in besmettingen mede veroorzaakt hebben. En dan is dit het resultaat/gevolg, een lockdown kerst. Niet leuk maar wel noodzakelijk en hopelijk leert het mensen zich aan de regeltjes te houden, ook als het niet zo gemakkelijk of prettig is.
 • ton Abel

  5 maanden geleden
  Je sluit 2000 IC bedden, om vervolgens bij een zware griep, wat corona is gezien de totaal overeenkomende sterftecijfers met de griep van 2018, een hele economie te slopen. Deze pandemie is gepland en ontstaan in t Wuhan Institute for Virology. De daders en hun wereldwijde samenzweerders zijn oorlogsmisdadigers. The great reset en een surveillance maatschappij lijken het doel. De pers stelt geen kritische vragen helaas, maar niet onverwacht.
 • Mathijs Wijers

  5 maanden geleden
  Gerdi, puzzelboeken kunt u eventueel ook bij de supermarkt kopen daar is een tijdschriften rek... Of u zou kunnen vragen aan iemand om zoiets online voor u te bestellen.
 • John Hofman

  5 maanden geleden
  Lockdown? Ik heb nog nooit zoveel mensen op doordeweekse dagen op het winkelcentrum gezien. Bijna alle winkels zijn open. Alleen horeca, kappers en kledingzaken zijn dicht. Een fietsenzaak, slijterij en bloemenzaak zijn heel erg essentieel?
 1. Ramadan komt ten einde met feestgebed, Eid al-Fitr begonnen
  Play

  Ramadan komt ten einde met feestgebed, Eid al-Fitr begonnen

 2. Dit was Nederland vandaag: donderdag 13 mei
  Play

  Dit was Nederland vandaag: donderdag 13 mei