Caravans en campers op weg naar Texel.
Volledig scherm
Caravans en campers op weg naar Texel. © ANP

Reacties op luidruchtige toeristen op Texel: ‘Nederland is verwend, verwend door alle vrijheden’

‘Naast het ‘recht hebben op’, is de ‘plicht om’ verdwenen’ en ‘Snapt de hoogste militair niet dat hij zich in het buitenland volkomen belachelijk maakt?’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 9 augustus verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

30 reacties

 • G Geppaart

  3 weken geleden
  Texel, vaak geweest in de periode 1978-1986. Meestal kwam ik er in de winter. Één keer (rond 1980) in de zomer geweest en vreselijk druk en luidruchtig. Veel te druk en luidruchtig naar mijn smaak. Dus niet meer in de zomer geweest. Zal inmiddels nog wel veel drukker zijn. Daarnaast zijn kinderen minder gezeglijk dan vroeger en wordt over elk gebod/verbod gediscussieerd. Eenmaal volwassen zetten ze dit gedrag waarschijnlijk voort.
 • Mine-cher

  2 maanden geleden
  @ Frank van Dronten. Ik deel uw mening. Niet de ouders zijn de baas. Maar de kinderen. Uitzonderingen natuurlijk daargelaten.😀 Pas kreeg ik te horen van een opa. U heeft er geen verstand van mevrouw. Weet u hoeveel alles kost. Keek de man aan. En zei. Ja, dat weet ik. Maar het ligt eraan waar de prioriteit ligt van uw kinderen.Oeps. 🤭
 • Theo Boerboom

  2 maanden geleden
  'Het land is verwend, alles moet maar kunnen' De verraderlijke onbeteugelde marktwerking van een vizieloze Minister president Rutte. En hoor van hem alleen nog verontschuldigingen en 'iedereen maakt fouten'. Hoe gek kun je het maken. De hoogste tijd dat mensen komen die weten wat er aan de hand is. Die kans is voor D66, VVD, CDA en CU verstreken...
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  De jeugd is verwend en wordt verwend zijn met beide partijen op vakantie geweest vader moeder en dan nog gaan ze weer naar de camping.En ze krijgen alles want ze moeten zo nodig een koophuis een auto en vakanties!
 • Christa Tache

  2 maanden geleden
  Ik gun elk hooggeplaatste generaal maar ook elke burger de ervaring. Mooiste dat ik in mijn leven heb mee gemaakt. Zouden we allemaal eens dit ervaren wie weet zou men dan voelen hoe saamhorigheid en liefde voelt. Het kan dus wel. Dan maar eens per jaar op een boot of aan de kade in Amsterdam of Utrecht. Generaal u heeft vast iets unieks mee gemaakt en loopt vast nog op wolken.