ANP
Volledig scherm
© ANP

Reacties op Mallorca-verdachten: ‘Waar blijft het OM?’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl. Hieronder de inzendingen die verschenen in de krant van vrijdag 30 juli over onder meer asielzoekers terugsturen en de columns van Linda en Thijs.

11 reacties

 • Hendrik de Groot

  1 jaar geleden
  Omdat het hier gaat om "volwassen" misdrijven wil ik hier graag een pleidooi doen voor de toepassing van volwassenenstrafrecht. Een jeugdrechter inzetten staat dan misschien juridisch correct maar maakt hier geen indruk. Dat is passend als het om HALT-overtredingen gaat!
 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Schandalig dit land en het wordt steeds erger. nadenken is lastiger dan je vuisten gebruiken.. daarom lees je elke dag over geweld.. ELKE DAG! En wat gebeurt er in NL.. de daders worden gepamperd.. Papa's en mam's zullen wel invloed hebben of geld. Wil dit land echt dat men voor eigen rechter gaat spelen omdat men ziet dat straffen hier niet werken? Ik gok van wel. Helaas, maar waar..
 • Hanneke Meer

  1 jaar geleden
  Zouden die verdachten keurig zitten wachten tot de politie komt? Wat is het toch een rare zaak geworden.
 • Marcel Breukink

  1 jaar geleden
  Op welke grond moeten de mensen die betrokken zijn op Majorca opgepakt worden. De meesten van de kortzichtige reacties hier gaan over ongefundeerde aannames. We leven gelukkig in een rechtsstaat en heb er vertrouwen in dat de daders gewoon hun straf krijgen. Stel je voor dat je zou doen wat veel dombo's hier willen. Gaan we terug in de tijd. Die snappen het echt niet en boeren maar wat.
 • F.H.C.R. Van Mierlo

  1 jaar geleden
  Het OM laat maar weer eens zien hoe discutabel HUN rechtssysteem is. Rechtvaardigheid 8s hier ver te zoeken en echt HUN best doen om de schuldigen en medeplichtigen op te laden gebeurt hier niet... dat wil zeggen dat die kinderen die dat gedaan hebben ergens invloed hebben. Dit moeten wij niet pikken. Als ik bijvoorbeeld op camera sta met een misdrijf zoals winkeldiefstal als het donker is staan ze wel aan de deur? Zo zie je maar weer dat in Nederland vooral alles om het systeem draait ipv ons.