Mathieu van der Poel voor aanvang van het WK wielrennen in het Australische Wollongong.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel voor aanvang van het WK wielrennen in het Australische Wollongong. © Cor Vos

Reacties op Mathieu van der Poel: ‘Ik had precies hetzelfde gedaan: m’n bed uit en ze toespreken’

‘Het is een schande dat een hotel dat wielrenners onderdak biedt die een WK moeten rijden, niet voorkomt dat zij geen goede nachtrust hebben’ en ‘Maatregelen zullen pas weer genomen worden als studenten in een tentje in een park slapen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 27 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

23 reacties

 • Teun Bruna

  2 maanden geleden
  Ja, die kinderen hadden niet moeten klieren en de ouders hadden moeten ingrijpen. Ook had vd Poel beter de begeleiding of de receptie erbij kunnen betrekken en raak kinderen van anderen nooit met een vinger aan. VDP heeft een, vind ik, forse boete gehad, er is niemand verwond of vermoord, dus laten we dit maar als afgedaan beschouwen. Zand erover
 • ANN LIMBOS

  2 maanden geleden
  Die Australische rechter had beter die 2 snotneuzen EN hun ouders een goede bolwassing gegeven !
 • Anoniem ...

  2 maanden geleden
  @ H Peters. Kleine moeite. Groot gebaar. 😃😃
 • Erna Jansen Van Jorksveld-van Der Veer

  2 maanden geleden
  Ik vind het belachelijk dat Matthieu van der Poel nu ook nog door Alpecin op het matje geroepen wordt. Hij deed wat iedere hotelgast zou doen. Die pubers proberen te stoppen zijn broodnodige nachtrust te verstoren. Alpecin zou die jongen moeten helpen en niet meegaan in de overtrokken reactie van de Aussies. Kom op zeg.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Margriet van Bedaf, 1. Waarom zitten de wielrenneners in dit hotel en niet een ander. 2. In dit hotel was een kinder gebeuren voor buzz light year, dus ook managers hotel hoe dan. Fout op fout op fout. 3. Ouders waar zijn jullie, ik ben 54 jaar en ernstig getreitert als kind, ik heb mijn kids opgevoed om nooit, nooit te treiteren dat hoefde ze niet te proberen want daar hadden ze de verkeerde ouders voor, wij pikten dat niet....dus ouders hou ze in de gaten en voed ze op met normen en waarden.